Markoolio snart farsa: Jag längtar

NÖJE

Nu saknar han inte längre det vilda livet

Foto: Markoolio sökte länge efter kärleken. ”Det blev nästan pinsamt”, säger han.

I slutet av augusti blir Markoolio pappa för första gången.

För Nöjesbladet berättar han om de starka känslorna.

– Det ska bli fantastiskt roligt, säger han.

Efter att ha varit tillsammans i över två år väntar nu Markoolio, 35, och flickvännen Jessica Westergård, 26, barn tillsammans i slutet på augusti.

– Det var någon som sa till mig att ”man blir aldrig riktigt redo utan händer det så händer det”. Men nu har jag ju hus, bil, båt och en jäkligt skön tjej. Så nu känns det som om bitarna är på plats, säger Markoolio till Nöjesbladet.

Innan han träffade Jessica Westergård berättade Markoolio öppet hur han letade efter den stora kärleken och hur han ville ha barn.

Enligt hans vänner blev det för mycket.

Vill göra skattkartor

– Ett tag blev det nästan pinsamt. Det var en polare som ringde och sa ”nu får du för fan lugna ner dig, du börjar se lite desperat ut”, säger Markoolio.

Han har redan börjat fundera över rollen som pappa.

– Jag längtar till det stadiet då man kan börja kommunicera och umgås. Jag ska gömma skattkartor och sånt i skogen som jag ska låtsas hitta, ”vad är det här?!” Och så ska det vara bränt i kanterna , säger han.

Efter att han träffade Jessica har han slutat med sena utekvällar och trappat ner på drickandet.

Slut med shots

– Hon kommer från en helt annan värld än artistlivet. Det känns jäkligt skönt. Nu står jag inte på Café Opera och dricker shots. Jag har lugnat ner mig jävligt mycket, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!