Här firar Malin Berghagen sin 50-årsdag

NÖJE

Tv-profilen: ”En av de bästa dagarna i mitt liv”

Foto: NJUTNINGSMÄNNISKAN Yoga har förstärkt Malin Berghagens sinnen och hon ser sig själv som en njutningsmänniska i dag. Samtidigt laddar hon för att spela teater igen och för att en dag få skriva en roman.

Att fylla jämnt kräver ett storslaget firande.

I går fyllde Malin Berghagen 50 år, och hade bjudit in familj och vänner till sitt hem på Mallorca för en känslosam återförening.

”50-årsåldern, du kommer verkligen med många fördelar”, skriver hon på Instagram.

Sedan flera dagar tillbaka har en stor del av tv-profilen och yogainstruktören Malin Berghagens kända familj varit på plats i hennes hem i Palma på Mallorca. Anledningen är ett storslaget födelsedagsfirande. Den 11 maj fyllde Malin 50 år.

Mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson, 78, systern Kristin Kaspersen, 46 och flera av Malin Berghagens barn hade flugit till ön för att vara med och uppvakta henne. På festen fanns också vännerna Tess Merkel, 46 Annika Jankell, 54 och Alexandra Pascalidou, 45.

”Bästa dagen på 50 år”

Malin Berghagen har delat med sig av flera kärleksfulla Instragrambilder från födelsedagsveckan.

”I dag hade jag den bästa dagen någonsin med en hajk till Cala Deia och Son Mico. Efteråt åt vi en fantastisk sen lunch och tidig middag i eftermiddagssolen i vårt hobbithus. Den bästa dagen på 50 år”, skriver hon.

”Somnar efter en av de bästa dagarna i mitt liv. En hel kväll med familj och vänner. Tack universum!”, lyder en annan bildtext.

Trivs med att åldras

Berghagen berättar också att hon trivs utomordentligt bra med att bli äldre.

”God morgon 50-årsåldern! Det är ett nöje att träffa dig”, skriver hon.

Malin Berghagen flyttade från Stockholm till Palma tillsammans med sin yngsta son 2014. Då hade hon funderat på den stora livsomställningen i över ett år. Nu jobbar hon som yogainstruktör där, och har flera gånger hyllat livet på den soliga ön.

”Den här ön har berört mig så starkt på så många sätt från det att jag flyttade hit till nu. Den har visat mig livet, passionen, sensualismen och glädjen”, har hon skrivit på Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM