Skådespelaren Kate Beckinsale skiljer sig

Paret har varit tillsammans i över tolv år – nu är det slut

Skådespelaren Kate Beckinsale och maken Len Wiseman väljer att gå skilda vägar, skriver TMZ. Paret har varit tillsammans i över tolv år och träffades under inspelningen av vampyrfilmen ”Underworld”.

Det är skådespelarens make, regissören Len Wiseman som har lämnat in en ansökan om skilsmässa, paret har varit tillsammans i över tolv år och träffades när de båda arbetade med filmen ”Underworld”. Flera rykten har de senaste månaderna florerat kring parets kommande uppbrott, bland annat så dök Kate Beckinsdale upp på röda mattan utan sin förlovningsring och Wiseman i sin tur ryktades dejta modellen CJ Franco i hemlighet.

Sågs på middag med komiker

Kate Beckisale har även hon setts ute på middagar tillammans med andra män,bland annat med komikern David Walliams, men stjärnan avfärdade alla rykten om att det skulle handla om någon romans med att de två bara var nära vänner.

Separerade i hemlighet

TMZ skrev redan för ett år sedan att paret hade separerat i hemlighet i november 2015, men nu är det alltså officiellt att man väljer att gå skilda vägar. Paret har inga barn tillsammans, däremot har Kate Beckinsale sedan tidigare en dotter tillsammans med stjärnan Michael Sheen. Ingen av parterna har begärt någon ekonomisk ersättning av den andra efter att skilsmässan går igenom.

Kate Beckinsale har medverkat i ett flertal storfilmer, bland annat ”Underworld”, ”Van Helsing” och ”The Aviator”. Hon har även gjort karriär som modell och har länge engagerat sig i flera välgörenhetsprojekt, bland annat i kampen för att bekämpa cancer.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN