Hiphop

Tyga riskerar fängelse - har inte betalat hyran

Stäms på 4 miljoner kronor

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Tyga kan få det hett om öronen.

Den 26-årige rapparen riskerar fängelse efter att ha förstört sitt hyrda hus i Malibu – men inte betalat hyresvärden för skadorna.

Tyga skulle ha infunnit sig i rätten i tisdags eftersom hyresvärden krävt honom på ersättning för skadorna han orsakat i huset utanför Los Angeles. Men rapparen dök aldrig upp, skriver TMZ.

Enligt hyresvärden har Tyga, som flyttade ut ur huset i slutet av 2012, förstört badrummen och den automatiska grinden. Han har heller inte betalat hyran på 136 000 kronor under flera månader.

Köpte lyxbil till Kylie

Nu stämmer han stjärnan på 4 miljoner kronor.

Hyresvärden ska ha blivit upprörd när han läste amerikanska mediers rapportering om att Tyga köpt en bil värd 1,7 miljoner till sin flickvän Kylie Jenner i födelsedagspresent.

Har han råd med det kan han betala hyran, menar han.

Eftersom Tyga inte dök upp i rätten utfärdades en arresteringsorder mot honom och han riskerar nu att gripas av polis.

Har haft pengaproblem

Det är inte första gången Tyga drabbas av pengatrubbel. Tidigare har hans Bentley och Lamborghini tagits i beslag eftersom han inte kunde betala av dem.

Bilen är den andra lyxgåvan Tyga överlämnat till Kylie Jenner. På hennes 18-årsdag förra året köpte han en en vit Ferrari 458, värd drygt 2,8 miljoner svenska kronor som överraskningspresent. Senare ryktades det om att presenten var en bluff – och att rapparen i själva verket hade leasat bilen i flickvännens namn.

Den senaste tiden har det ryktats att rapparen och realitystjärnan avslutat sin relation. Ingen av dem har kommenterat uppgifterna.

ANNONS

Tandblekning hemma - få vitare tänder på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

Ola Rapace i tvist om köpta svartkontrakt – kräver tillbaka 1,7 miljoner från död hyresvärd

ÄMNEN I ARTIKELN

Hiphop

Los Angeles

USA

Kylie Jenner

”Tyga” Micheal Ray Stevenson