Mode

Veckans topp 10

NÖJE

Det här är allt vi pratar om, just nu.

Det är lördag! Här är veckans snackisar!

Vad har dojor, Sia och bea gemensamt?
Vad har dojor, Sia och bea gemensamt?

1. Guccis modeller trotsar tyngdlagen

Folket som besökte Tokyos shopping district förra veckan fick sig en rejäl överraskning då Gucci bjöd på en till synes omöjlig modevisning – upp och ner för en skyskrapa. Kolla in det svindlande klippet här. (Obs: Extern länk)

2. Vans x Star Wars

Vans Classic gör nu en ”Star Wars”-inspirerad kollektion, som består av sex par skor i olika härliga rymdprints. Kollektionen släpps i början av juni och i pressmaterialet ingår också en liten film där några ”Star Wars”-karaktärer gör kaoz på en skatetävling... Kolla in här. (Obs: Extern länk)

3. Gummi für alle

Brittiska företaget Hunter, känt för sina omåttligt populära gummistövlar, öppnar nu sin första flaggskeppsbutik någonsin. Den kommer att ligga på 83 Regent Street i London och vara hela 500 kvadratmeter stor. Wellies for all!

4. Magisk barndans

Världens bästa artist Sia har just släppt en video till låten ”Chandelier”. I videon får vi se talangfulla 11-åriga Maddie Ziegler dansa och det är en helt fantastisk prestation! Kolla in den här. (Obs: Extern länk)

5. Rebecca Stella lyser klarast

Nu är Rebecca Stellas femte kollektion för Nelly.com här och samtidigt släpper hon en låt – och en het musikvideo där hennes kläder syns flitigt. Kolla in den här. (Obs: Extern länk)

6. Jay Z vs Solange

Internet har exploderat sedan klippet från övervakningsvideon på fighten mellan Jay Z och Beyoncés lillasyster Solange läckt ut. Varför var Solange så fly förbannad? Hur kommer det sig att Beyoncé stod till synes helt oberörd och tittade på? Frågorna är många och vi skulle lätt betala 1,5 miljoner för att få veta! Kolla in klippet som alla snackar om HÄR. (Obs: Extern länk)

7. Gnagare + pizza = sant

Det är lördag, du kanske är lite bakis och hungrig och vad gör du då? Äter pizza såklart. Glöm bara inte att dela med dig till din hamster också. (Obs: Extern länk)

8. Kling erövrar världen

Elin Kling och Karl Lindman lanserar sitt nya übercoola märke Totême i Sverige och de var nyss i Stockholm och presenterade debutkollektionen på Nathalie Schuterman. Vill du se mer av Totême gå in på deras hemsida. (Obs: Extern länk)

9. Superman-katten

Det antagligen mest delade klippet på sociala medier just nu är det på den hjältemodiga katten som räddar den lilla pojken från en aggressiv hunds plötsliga attack. Alla cat lovers dånar. Katter är ju bara bäst. (Obs: Extern länk)

10. Ett viktigt datum

OBS! Vi vill bara informera om att i morgon, söndag 18 maj, är det Såsens Dag. Vilken sås är din favorit? Brunsås, currysås, béchamelsås, gräddsås, hollandaisesås eller kanske kantarellsås? Alternativen är många och valet är svårt, we know. Men hur du än väljer att fira denna Såsens Dag så kommer det nog att bli alldeles, alldeles underbart gott.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode