– Blev utfryst ut på TV4-bondens gård

NÖJE

Kristin om intrigerna: ”De gick bara förbi mig”

1 av 9

Intrigerna tätnar i TV4:s ”Bonde söker fru” när det gäller kampen om hunkbonden Pär Erikssons, 27, hjärta. 

– Det känns som att det var de emot mig, men jag var inte där för att skaffa några nya vänner, säger Kristin Persson, 23, till Klick!

Hon berättar att det tidigt fanns grupperingar bland Pär Erikssons fyra tjejer.

– När vi åt frukost gick de bara förbi mig, de sa knappt ”hej”. Bara jag sa något så vände Jonna ryggen åt mig, hon pratade knappt med mig. Men ”I dont give a fuck”, man får ju se det som att hon ser mig som ett hot, säger Kristin Persson.

Spänd stämning

Jonna Liljenkvist, 28, håller med om att stämningen var spänd på gården.

– Det kan jag hålla med om, sedan vet jag inte om det handlade om Pär i sig. Man blir inte tajt med alla människor. Jag kände att jag inte orkade försöka att få Kristin att känna sig som en i gänget hur länge som helst, säger Jonna Liljenkvist.

”Blev utfryst”

Kristin Persson och Pär Eriksson har flera gemensamma intressen något hon tror gjorde att de andra uppfattade henne som ett hot.

– Jag och Pär jagar, kör skoter och är båda uppväxta på gård.  När jag snackade med honom flöt det på, det var aldrig stelt. Jonna kommenterade det genom att säga ”men gud ni har så lätt att prata” – jag kände på en gång att det fanns svartsjuka, säger Kristin Persson.

Även om Kristin menar att hon faktiskt blev utfryst så tog hon inte illa upp.

– Jag hatar grupperingar, jag är en pojkflicka så tjejgrupper är inget för mig. Jag körde mitt eget race och sket i resten!

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!