Naken sångstjärna hotade döda polisen

NÖJE

Randy Travis gripen för rattfylla

1 av 4 | Foto: Countrysångaren Randy Travis var helnäck när polisen grep honom. Han fick låna en skjorta och underkläder av papp innan polisbilden togs. Stjärnan har blodiga sår och blåmärken i ansiktet efter att ha kraschat sin bil.

Han körde rattfull och kraschade med bilen.

När polis kom till platsen var Randy Travis, 53, dessutom spritt språngande naken.

Och väl i polisbilen hotade countrystjärnan att döda poliserna som gripit honom.

Det kan nog inte beskrivas som en av Randy Travis bästa kvällar. Sent i tisdags kväll körde han av vägen och skadades när han kraschade med sin bil.

När polis kom till platsen var den Grammybelönade countrysångaren dessutom spritt språngande naken, uppger Hollywoodsajten TMZ.

Vunnit sex Grammys

Travis vägrade att blåsa i polisens alkomätare och greps då misstänkt för rattfylla för att man skulle kunna ta ett blodprov.

I polisbilen ska den avdankade stjärnan plötsligt ha börjat göra motstånd, skriver TMZ. Enligt uppgifter från Grayson County sheriff’s office ska han, fortfarande helt naken, ha hotat att skjuta och döda polismännen som arbetade med fallet.

Sedan genombrottet 1985 har Randy Travis släppt över 20 album och haft mer än 50 låtar på countrylistan i USA. Totalt har han sålt 25 miljoner skivor och vunnit sex Grammys, men de senaste åren har karriären gått utför.

Släppt mot borgen

På polisbilden till höger som togs när han anlände till häktet syns skador som han fått i bilkraschen, en blåtira och skrapsår.

Då hade Travis fått låna en skjorta av poliserna och även underkläder av papp, för att kunna skyla sig lite.

I går morse lokal tid släpptes Randy Travis mot borgen på motsvarande 150 000 kronor.