Big brother

”Big brother”-deltagaren: ”Jag blev spottad på”

Av: 

Isabel Norman

NÖJE

”Jag har polisanmält”

”Big brother maktspelet”-Isabella Kino berättar att hon blev attackerad på en nattklubb.

Händelsen utspelade sig på toaletten.

– En kvinna tog tag i mitt hår bakifrån och spottade på mig, berättar hon.

Isabella Kino, 23, känd från ”Big brother maktspelet” berättar att hon natten till söndagen för en vecka sedan blev attackerad av en okänd kvinna.

– Jag var på en nattklubb i Helsingborg. När jag skulle gå ut från toaletten ryckte en kvinna tag i mitt hår bakifrån, helt oprovocerat. Hon sa att jag inte förtjänar någonting, att jag är äcklig och så spottade hon på mig. Det var relaterat till min medverkan i programmet, säger hon.

Isabella Kino berättar att hon upplevde händelsen som obehaglig.

– När jag skulle åka hem var det extremt obehagligt och jag blev extremt chockad efter händelsen och över hur det kunde hända. Att kvinnan var i 35-årsåldern gjorde mig ännu mer chockad, säger hon.

”Jag kommer att polisanmäla”

Händelsen har polisanmälts.

– Jag polisanmälde i måndags. Jag har även polisanmält sms och mejl som jag har fått, som jag börjar tycka är obehagliga. Jag har fått mycket hot via sociala medier, mail och från personer som har ringt och smsat till min telefon. De tycker bland annat att jag inte förtjänar mitt liv och hoppas att jag får stryk, säger Isabella Kino.

”Stod där ensam”

Även en annan kvinna ska ha varit närvarande inne på toaletten.

– Hon var där med en annan kvinna, jag stod där ensam. Jag vågade inte säga ifrån så jag tog mig bara ut från toaletten så fort som möjligt. Jag vet inte vad det här var för människa. Jag blev väldigt rädd. Den andra kvinnan försökte inte att stoppa sin väninna utan bara stod där, säger hon

Isabella Kino var en av finalisterna i ”Big brother maktspelet” som visades i Kanal 11 under hösten. Hon har inte kontaktat produktionen bakom programmet och berättat om attacken på nattklubben eller om de andra påhoppen.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Skandalerna som skakat ”Big brother” Sverige

ÄMNEN I ARTIKELN

Big brother

Klick!