Olinda Castielle på plats på Bali: ”Väldigt obehagligt”

”Vi var på nakenhajk när det hände och trodde först att det var en jordbävning”

NÖJE

Människor flyr sina hem efter att vulkanen Gunung Agung börjat spy ut rök och aska över Bali.

På plats på den populära turistön är realityprofilen Olinda Castielle, 41.

– Många är väldigt rädda att det ska komma en mycket större explosion som drabbar fler, skriver hon i ett mejl till Nöjesbladet.

1 av 4 | Foto: PRIVAT
Olinda Castielle tillsamman med sin man Patrick, paret har ett semsterhus på Bali.

För andra gången på en vecka väller rök och aska upp ur vulkanen Gunung AgungBali i Inonesien och boende flyr sina hem.

Runt 500 svenskar befinner sig just nu paradisön. Två av dem är dem är ”Paradise hotel”-profilen och erotikentreprenören Olinda Castielle och hennes man Patrick, som har ett semesterhus på Bali.

De bor en bit ifrån vulkanen.

– Vi har flera vänner som bor mycket närmre och har kommit för att bo med oss tills det lugnar ner sig. Man känner askan i luften och det är väldigt obehagligt. Många är väldigt rädda att det ska komma en mycket större explosion som drabbar fler, skriver hon i ett mejl till Nöjesbladet.

Fick avbryta nakenhajken

När vulkanen började reagera trodde Olinda, som till vardags jobbar med att producera erotiska bilder och filmer tillsammans med sin make, först att det rörde sig om en annan naturkatastrof.

– Vi var på nakenhajk när det hände och trodde först att det var en jordbävning.

Minst 28 flygavgångar har ställts in till följd av vulkanutbrottet, och nu riskerar Olinda och Patrick att behöva stanna kvar på ön längre än väntat.

– Vi planerade att lämna nästa vecka men vi får se nu. Vi skulle ha vårt årliga erotik moon party som nu inte blir av, skriver hon.

Indonesiska myndigheter har upprättat en säkerhetszon med en radie på 7,5 kilometer från Gunung Agung. Vulkanen har gett ifrån sig aska och rök flera gånger i år, senast i augusti och september.

10 kvinnliga artisterna som tjänade mest 2017 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

Bali

Vulkaner