Ellen Bergström och Niclas Lij blir sambor

Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij blir sambor.

Nu berättar hon om lyckan för Nöjesbladet.

– Det känns inte mer än rätt och ska bli så roligt.

Det var i november förra året som skådespelerskan Ellen Bergström, 28, mötte kärleken i ”Bachelor”-profilen Niclas Lij, 32.

– Vi är tillsammans. Jag är så glad över att ha träffat Niclas. Han har verkligen allt jag söker i en man. Han får mig att bli lycklig och lugn, sa hon till Hänt i januari.

Kärleken håller i sig och i dagarna har Ellen och Niclas tagit steget och blivit sambor.

– Det känns inte mer än rätt och ska bli så roligt. Men vi har i princip bott ihop nästan hela tiden på ett sätt. Vi har inte varit ifrån varandra många nätter, säger Ellen till Nöjesbladet.

Flyttar in hos Niclas

Hon huserade tidigare i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm men har nu flyttat in i Niclas bostad på Södermalm.

– Hans lägenhet är ganska stor och så har han en ångbastu! Jag var först inne på att vi skulle köpa något nytt tillsammans, men sedan tittade jag på så många lägenheter och alla jag gillade såg ut som hans.

Ellen är övertygad om att det kommer bli mysigt att bo ihop. Det enda som bekymrar henne en smula är disken.

– Det kanske blir lite bråk om det. Niclas är nämligen inte bra på att ställa in saker i diskmaskinen, säger hon skämtsamt och skrattar.

”Ännu inte fått någon ring”

I dagsläget är de inte förlovade, men får Ellen som hon vill kan det bli ändring på det framöver.

– Han får sköta den biten. Jag har lagt in lite pikar, men ännu inte fått någon ring. Och han har så vitt jag vet inte mätt mitt finger i sömnen… Men jag skulle nog också bli lite nojig om vi förlovade oss. Jag skulle vara så rädd för att tappa ringen!

Ellen tror och hoppas att hon har hittat mannen med stort M.

– Vi är väldigt kära och lyckliga. Vi har ju inte varit tillsammans så länge, men jag hoppas verkligen han är Mr Right! Det känns rätt.

Publisert:

LÄS VIDARE