Gunilla Persson

Gunilla Persson om jakten på kärlek

Hollywoodfrun: ”Det är mycket sex på Tinder”

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Hollywoodfrun Gunilla Persson längtar efter kärlek.

Och hon har precis upptäckt tjusningen med att dejta på nätet.

– Det är mycket sex på Tinder men sen är det en och annan som är ett guldkorn, säger hon till Nöjesbladet.

I en skämtsam video på Instagram uppmanar realityprofilen och artisten Samir Badran följarna att höra av sig om de är intresserade av att dejta vännen och Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60.

Enligt henne själv så är videon mest på skämt men med lite allvar i botten.

– Jag vill ju inte leva resten av mitt liv utan romantik när Erika sedan är utflugen och man sitter här på glasberget och väntar på att hon ska komma hem och hälsa på, säger hon.

Hon påpekar samtidigt att hon reder sig själv och egentligen inte behöver vännens hjälp i jakten på kärlek.

– Nej, de kontakter jag har med män nu har jag fått via Tinder. Jag tycker att det är jättekul och bra för jag vill inte gå till en bar och sätta mig, det känns lite billigt, säger hon till Nöjesbladet.

– Tidigare var jag emot nätdejting för att jag tänkte att alla bara var ute efter sex. Det är mycket sex på Tinder men sen är det en och annan som är ett guldkorn.

Gunilla har en bestämd bild av vad det är hon söker.

– Mina preferenser är 15 år yngre upp till tio år äldre. Men jag är inte så fixerad vid ålder. Men en sak ska jag säga, jag har varit sjuksköterska åt min mamma nu i åtta år och jag vill inte ha en man som jag måste vara sjuksköterska till. Så han får inte vara för gammal. Idealet är någon i min ålder, säger hon och fortsätter:

– Han måste också vara attraktiv och någon man kan vila ögonen på. Jag vill inte ha någon som liknar Grodan Boll, säger hon skämtsamt.

Om man får tro Hollywoodfrun så är hennes bästa tid nu.

– Ibland svajpar jag som fasen och får väldigt många superlikes och massa matchningar. Jag får en hel del superlikes av killar i 30-års åldern också. Det är ju modernt i dagens läge att ha en toyboy. Det är inget jag förkastar helt. Det kan ju vara kul.

Vilka egenskaper ska din blivande kärlek ha?

– Han ska vara romantisk och det är väldigt viktigt att vi har roligt ihop. Att vi kan skratta tillsammans och ha det mysigt. Att vi känner en samhörighet och har likande intressen, säger hon.

– Att vi kan jobba ihop också. Min passion i livet är mitt jobb och jag älskar att skapa tv och film. Jag bor ju i staden där man gör det. Det finns många möjligheter och tillfällen att träffa den typen av man här och det är det som jag går igång på.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Gunilla Persson har hittat kärleken igen

ÄMNEN I ARTIKELN

Gunilla Persson

Samir Badran

Tinder

Dejting

Alla hjärtans dag