Värsta kaninfarmen!

NÖJE

Alla dejtar alla - i Hollywood

De är unga, stenrika och byter sängkamrater lika ofta som vi vanliga döda byter strumpor. Klick! reder ut vem som varit med vem i det unga Hollywood.

Foto: De ligger med varandra Klicka på bilden ovan för att se en större version av sexkartan.

Oljemiljardärsonen Brandon Davis, 27, är ett av naven i stjärnornas relationshjul. På listan över de donnor han dejtat finns bland andra artisterna och partybästisarna Britney Spears, 25, Paris Hilton, 25, och Lindsay Lohan, 20.

Den numera ganska fetlagde miljardären har också haft en kort romans med ”OC”-skådisen Mischa Barton, 20.

Men Davis är inte den enda som Paris Hilton och Lindsay Lohan rumlat runt med. 2005 förlovade sig Paris med den grekiske namnen och miljardären Paris Latsis, 27.

Paris tröttnade

Efter några månader tröttnade hon och hittade istället en annan grekisk skeppsredarson – Stavros Niarchos, 21, som hon snodde mitt framför ögonen på dennes dåvarande flickvän – skådisen Mary-Kate Olsen, 20.

När Hilton och Niarchos senare splittade tog polaren Lindsay Lohan över den grekiske gossen – i alla fall för ett tag. Sedan gick hon vidare till Paris Latsis. Lohan har även dejtat artisten Aaron Carter, 19.

Betygsatte tjejerna

Skådisen Wilmer Valderrama, 26, är kanske mest känd som ”Fez” i tv-programmet ”That 70’s show”, men han har också rykte om sig om att vara en Hollywoods riktiga hingstar.

Wilmer verkar ha som mål att dejta samtliga kvinnor i branschen –. I ett radioprogram skröt Wilmer vitt och brett om sina erövringar och betygsatte bland annat 27-åriga ”Ghost whisperer”-skådisen Jennifer Love Hewitts prestationer i sängen (hon fick en åtta av tio).

Vidare beskrev Valderrama artisten Ashlee Simpson, 23, som högljudd och att det bästa sexet hade varit med Lindsay Lohan.

I samma kretsar

Men även om somliga är mer aktiva än andra så verkar hela det unga Hollywood vara ett enda stort nätverk av buksvågrar och buksvägerskor.

Aaron Carter gjorde slut med Lindsay Lohan och dejtar numera artisten och skådisen Hilary Duff, 19. Hon har nämligen breakat med Good Charlotte-sångaren Joel Madden, 27, som istället nu är ihop med skådisen Nicole Richie, 25.

Richie dumpade DJ

Richie gjorde nyligen slut med sin gamle pojkvän – diskjockeyn Adam ”DJ Am” Goldstein, 33, men hann ändå först med en romans med reality-tv-stjärnan Brody Jenner, 23, innan hon inledde sin nuvarande romans.

Jenners ex, skådisen Kristin Cavallari, 19, hämnades då genom att förföra Adam Goldstein.

Som grädde på moset har Cavallari dessutom varit ihop med smörsångaren Nick Lachey, 33, som ju var gift med sångfågeln Jessica Simpson, 26, som sedan dejtade ”Scrubs”-skådisen Zack Braff, 31, som blev ihop med sångerskan Mandy Moore, 22, som länge var ihop med Wilmer Valderrama.

Cirkeln är sluten

Ludvig Forsblad

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!