Klick!

De är Hollywoods värsta pojkvänner

Av: 

Sandra Wejbro

NÖJE

En player, en rockstjärna och en trollkarl

Bad boys Criss Angel, Pete Doherty och P Diddy.
Bad boys Criss Angel, Pete Doherty och P Diddy.

Pete Doherty och P Diddy.

Det är kändiskillarna du absolut ska undvika att dejta. Åtminstone enligt kändistidningen Us Weekly som listat kändisvärldens värsta pojkvänner.

Rocksångaren Pete Doherty vann den mindre åtråvärda titeln genom sitt svåra drogmissbruk och otrohet i förhållandet med Kate Moss. Paret gjorde slut i somras sedan han haft ihop det med en annan modell.

I en intervju med brittiska Daily Mirror förklarade han sedan sin kärlek till henne, men kallade henne samtidigt "a nasty old rag".

Romans med Sienna Miller

Casanovan P Diddy hamnade på en hedrande silverplats. "Lita aldrig på en man som rappar: 'pick an actress, which one I ain't swim in'" skriver tidningen. Under sitt tio år långa förhållande med Kim Porter ryktades det om romanser med bland andra Sienna Miller och Aubrey O'Day, sångerska i Danity Kane.

– Jag är medveten om att han har varit otrogen, sa Kim Porter i en intervju efter parets uppbrott i somras.

På tredje plats kom Tom Brady, quarterback i New England Patriots. Medan ex-flickvännen Bridget Moynahan var gravid med hans barn drog han på romantisk semester i Paris med supermodellen Gisele Bundchen.

Kärlek - eller publicitet?

Dokusåpastjärnan Spencer Pratt blev känd efter sin medverkan i MTV:s "The Hills". Han anklagas för att ha blivit ihop med sångerskan och dokusåpastjärnan Heidi Montag enbart för att öka sitt eget kändisskap.

Femteplatsen på listan kneps av illusionisten Criss Angel. Den gifta trollkarlen har kopplats ihop med en mängd kända kvinnor som Paris Hilton, Cameron Diaz och Britney Spears. Frågan är om han är sugen på kärlek – eller bara publicitet.

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!

Pete Doherty

P Diddy

Kim Porter