Hon vill att jag följer med henne - jorden runt

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Medicus Amour

Men så träffade jag henne. Hon tog mig med storm. Vi träffades i jobbet och jag har aldrig varit så fruktansvärt kär som jag är i den här underbara kvinnan

Jag är en 39-årig singelkille utan barn. Jag har i stort sett aldrig haft en seriös relation utan koncentrerat mig mest på mitt yrke inom sjukvården. Det har bara blivit så. Men de de två senaste åren har jag känt mig ensam. Det har varit något som saknades i mitt liv. Men så träffade jag henne. Hon tog mig med storm. Vi träffades i jobbet och jag har aldrig varit så fruktansvärt kär som jag är i den här underbara kvinnan. Men. Det finns såklart ett ”men” i alla brev till dig. Hon ska ut och resa jorden runt. Och vara borta i nästan ett år. Det är en gammal dröm hon har haft och hon har planerat resan i flera år. Bland annat en seglats i Karibiska övärlden och en tågresa i Indien. Enligt henne hyser hon samma känslor för mig. Hon har nu frågat om jag vill följa med. Jag velar enormt nu. Jag är en kontrollerad person. Känner mig lite för gammal för att ”backpacka”. Det känns även jobbigt att bryta upp och fixa en massa praktiska saker. Ja, du hör. Vad tycker du?

Du är härmed BEORDRAD att åka

Om du inte omedelbart tackar ja till hennes erbjudande kommer jag personligen hem till dig och tvångsmatar dig med begagnade plasthandskar avsedda för stolgången. Seglatser i Karibiska övärlden och äventyrliga tågresor i Indien med sitt livs kärlek är något du INTE ska tacka nej till. Det praktiska fixar du lätt. Då du jobbar inom sjukvården fixar du ett nytt jobb enkelt och bostaden kan du säkert hyra ut. Kolla om ditt pass är giltigt och tacka ja till hennes erbjudande denna kväll.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek