Prinsessan Madeleine

Madeleine och Chris sov inte tillsammans

Av: 

Sara Lodin

NÖJE

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sov inte tillsammans natten före sitt bröllop.

I stället sov de på olika håll.

– Det handlar om praktiska omständigheter, säger Bertil Ternert, Hovets informationschef.

Prinsessan Madeleine sågs lämna gårdagens fest på Grand Hôtel i Stockholm vid klockan 02.20 i morse tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Chris O'Neill festade vidare och hade ännu inte setts lämna Grand Hôtel vid klockan 03.30.

– Att de inte lämnade festen samtidigt berodde nog på att de skulle sova på skilda håll. Det har tidigare varit lite tradition i Sverige att sova på skilda håll före bröllopet, säger Jenny Alexandersson, Aftonbladets hovexpert.

”En trevlig grej”

Hon fortsätter:

– Det är en trevlig grej att se varandra först på bröllopsdagen. På så vis kan han få bli överraskad av att se henne i bröllopsklänningen i kyrkan.

Är det en amerikansk tradition också?

– Jag tror att det mest handlar om tycke och smak. Jag har amerikanska vänner som gjort så, men det är långt ifrån alla som gör det så, säger Jenny Alexandersson.

I går hölls en välkomstfest för bröllopsgästerna på Grand Hôtel, där flera kända ansikten syntes till. Bland annat medverkade, förutom kungafamiljen, släktingar till Chris O'Neill, vänner till Madeleine och kändisar som Jesper Parnevik och Marie Fredriksson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu är det rea hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Prinsessan Madeleine

Bröllop