Justin Bieber bekräftar förlovningen med Hailey Baldwin: ”Mitt livs kärlek”

Justin Bieber gick ned på knä i helgen och friade till kändisdottern Hailey Baldwin.

På Instagram hyllar nu världsartisten sin nyblivna fästmö.

”Skulle vänta lite med att säga något men orden färdas snabbt. Lyssna bara Hailey, jag är så kär i allt med dig”, skriver Justin Bieber i ett långt, kärleksfullt inlägg.

Världsstjärnan Justin Bieber, 24, och modellen och kändisdottern Hailey Baldwin, 21, dejtade varandra redan 2015. Sedan gjorde de slut en period. Men för bara ett par veckor sedan hittade Bieber och Baldwin tillbaka till varandra.

Och i helgen vittnade flera ögonvittnen för TMZ att Justin friade till Hailey, som är dotter till skådespelaren Stephen Baldwin, på en restaurang på en lyxresort på Bahamas på lördagskvällen.

Men Justin och Hailey själva har varit förtegna om uppgifterna, som spridits som en löpeld världen över.

Tills nu.

Sent på måndagskvällen, svensk tid, bekräftar Justin förlovningen i ett långt och känslofyllt inlägg på Instagram. Där passar han även på att hylla sin fästmö och överösa henne med löften och kärleksbetygelser.

”Du är mitt livs kärlek Hailey Baldwin”

”Skulle vänta lite med att säga något men orden färdas snabbt. Lyssna bara Hailey, jag är så kär i allt med dig. Så engagerad i att tillbringa mitt liv med att lära känna varje liten del av dig, älska dig tålmodigt och vänligt. Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och låta Jesus genom sin Helige ande guida oss i allt vi gör och alla beslut vi fattar”, skriver han i det långa inlägget och fortsätter:

”Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i första rummet! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl.”

Justin och Hailey har varit oskiljaktiga sedan de började att dejta igen för en månad sedan efter att Justin och Selena Gomez gjort slut.

Efter att nyheten om förlovningen börjat spridas, publicerade Justins pappa Jeremy Bieber ett inlägg på Instagram där han skrev:

”@justinbieber Stolt är en underdrift! Ser fram emot nästa kapitel!”.

Bekräftar förlovningen

Justin Bieber fortsätter i sin hyllning till Hailey Baldwin:

”Guds tajming är bokstavligen talat perfekt, vi förlovades oss på den sjunde dagen i den sjunde månaden. Nummer sju är numret för andlig perfektion. Det är sant, GOOGLA DET! Är inte det galet? Jag planerade förresten inte det, mendet känns bra att ha vår framtid säkrad. Vi kommer bli bättre vid 70 baby, nu kör vi! ’Han som finner en fru finner en god sak och får förmåner hos herren.’ Det här är förmånens år!”

Kort efter Justins inlägg, twittrar även Hailey:

”Inte säker på vad jag har gjort i livet för att förtjäna sådan lycka men jag är så ytterst tacksam att Gud ger mig en sådan otrolig person att dela mitt liv med! Inga ord kan någonsin uttrycka min tacksamhet.”

Not sure what I did in life to deserve such happiness but I am so utterly grateful to God for giving me such an inc… https://t.co/DRnqD3ODre
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN