Sarah Dawn Finer hyllas för gravidbilden

avJakob Meijer

Foto: Peter Wixtröm
Sarah Dawn Finer.

För snart ett år sedan blev Sarah Dawn Finer mamma till en liten dotter.

Nu visar hon upp en gravidbild på sig själv – och hyllas av sina följare.

”Det var så mycket i mig iden här bilden som jag aldrig trodde att jag skulle våga visa offentligt”, skriver artisten på Instagram.

Det var i februari förra året som Sarah Dawn Finer avslöjade att hon och pojkvännen Jonas väntade barn, och i maj samma år kom deras efterlängtade dotter.

Sarah Dawn Finer har tidigare inte velat kommentera graviditeten. Men nu berättar hon om åren som varit. På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv där hon visar upp sin gravidmage.

”Den här bilden togs för nästan ett år sedan. Det var så mycket i mig iden här bilden som jag aldrig trodde att jag skulle våga visa offentligt. Bara privat. Men att försöka ta mig igenom de här två senaste åren har varit den mest tuffa perioden i mitt liv, av så många anledningar. Emotionellt och fysiskt”, skriver hon och fortsätter:

”Så i stället för att skämmas för att ha gått igenom svårigheter, vill jag lägga upp den här för alla så att jag kan lära mig att acceptera mina ärr på alla sätt, både på insidan och utsidan, och inte skämmas för dem.”

Stöttas av fansen

I artistens kommentarsfält strömmar hyllningarna in.

”Det här är den vackraste bild jag någonsin sett på en kvinna. Gravid eller inte! Tack för att du visade!”, kommenterar en följare.

En annan skriver:

”Så vacker både på in- och utsidan!! Du ska vara stolt över din kropp, den är din borg. Vi som fött barn är krigare, men alla kvinnor har vi rätt till vår borg, oavsett om vi fött barn eller ej. Sträck på dig, var stolt och njut!”.

ARTIKELN HANDLAR OM