Vi är fyllda av kärlek just nu

NÖJE

Läs hela chattet med Alcazar

Alcazar säger: Hej! Här är Tess och Andreas!

Pennylane säger: Vi är nog många som är i chock,vad var det som hände?Ni skulle ju ha vunnit!!!

Alcazar säger: Ja! Det blir så i bland. Man kan aldrig veta i melodifestivalen hur resultatet ska bli, det är det som är läskigt. Men vi hoppas på en chans till, vi kom ju på tredje plats.

emo säger: Vilket fint pianosolo du inledde "Not a sinner, nor a saint"! Visste inte att du kunde spela piano! Hur längre har du gjort det?

Alcazar säger: Hela sitt liv. Han har gått på musikhögskolan i Göteborg och då var hans huvudämne piano och sång.

emo säger: Blev ni besvikna av att *bara* bli trea?

Alcazar säger: Nej, vi blev inte besvikna, men det vore ju fantastiskt kul att komma till Globen så klart!

kitty säger: Hej Alcazar! Jag tycker att ni och Fame var bäst, röstade på er. Men ni kommer att komma med ändå den 9:onde mars! Ska rösta då igen...

Alcazar säger: Vad kul! Vi tyckte också att Fame var jättebra och tack till alla som stöder oss och röstar!

Andreas säger: Tja!vad står namnet Alcazar för?

Alcazar säger: Alcazar står för familj, gemenskap och att ha kul tillsammans.

AnneliS säger: Vilka är Alcazars planer för våren (förutom att vinna Eurovision Song Contest)?

Alcazar säger: Vi släpper vårt album i mitten av april och det ska bli jättespännande. Det är massor av bra låtar på. Förhoppningsvis får vi åka ut på turné.

Läkerol säger: Var är Magnus??

Alcazar säger: Han är faktiskt upptagen just nu. Han är och tränar med en personal trainer och det är hans heliga timme. Han visste inte om chatten innan han bokade träningen. Men han skickar kärlek.

khfdr säger: Är det sant att tess ska ha barn med Greger Andersson?

Alcazar säger: Ja, det stämmer! Vi är så lyckliga allihopa, det kommer att bli en Alcazar-bebis och jag är Magnus blir extrapappor. Jag, Andreas, är gudpappa nummer ett! :)

maagnus säger: hur känns det att gå upp mot brandsta city igen var väl lite turbolens förra året

Alcazar säger: Magnus tycker att det är jättekul, det var mer skriverier än sanning. De är polare och vi drack öl med Brandsta under festivalvecekan.

minipie säger: Hej! Hur känns det att läsa i tidningarna att Magnus debut var en flopp och att era kläder såg ut som Bruce Lees familj på julafton 1972???

Alcazar säger: Det är ju festival så om vi ser ut som Bruce Lee så är det en komplimang. I en annan tidning fick vi bra betyg. Alla kan inte gilla oss. Vi är nöjda ändå och hade många på vår sida. Förresten flydde vi inte, som tidningarna skrev, vi var med hela kvällen.

LillaLi säger: Jag kan vicka för Tess när hon är mammaledig :o)

Alcazar säger: Ja! Jättegärna :) Hon kommer inte att vara mammaledig så länge, hon kommer att ligga på scenen och krysta och när barnet är ute är hon med igen!

Henta säger: tyckte er låt lät som nån låt med kylie minogue - vet du vilken jag menar?

Alcazar säger: Nej, det vet jag inte. Men det är trevligt i så fall. Kylie Minogue är en riktig diskodrottning.

LaNina säger: hur mycket glamour är era liv på en skala från 1 till 10?

Alcazar säger: Glamour står ju för så många saker. Men vi är fyllda av kärlek just nu så livet leker både på det privata och på det artistiska planet.

tomten säger: Vilka är era förebilder?

Alcazar säger: Oj vi har sdå många olika. Tess älskar Freddie Mercury, Magnus älskar Carola. Annikafiore älskar Arsenal och jag älskar Stevie Wonder. Men vår gemensamma förebild är Abba, som bevisade att man kunde slå stort från ett litet land. Det har vi också gjort i Australien!

catarina säger: Tror ni att Alcazar får en liten "skjuts" för att Magnus har kommit med?

Alcazar säger: Ja, det tror vi kanske, i alla fall i Sverige för Magnus har en så stor fanbase i Sverige. Vi hoppas att de gillar musiken också. Men det märkte vi i lördags, vi mottogs väl. Det är en annan sak i Europa, där är Magnus grön.

Sandra säger: Era kläder var urläckra! vem har designat? Ska ni har samma kläder NÄR ni uppträder i finalen?!

Alcazar säger: Tess: Om vi kommer till final så kommer Lars Wallin, som är vår designer, göra om dom lite mer. Vi kommer att bjuda på något extra, det kan vi garantera.

ville säger: Vem av er står för det lite tokiga i gruppen???

Alcazar säger: Det gör nog jag, Tess, och Andreas. Vi är dom som busar mest.

AnneliS säger: PÅ Aftonbladets omröstning var ni och FAme överlägsa. Ni fick ca 24 % av rösterna. Sanna Nilsen hade 8%, är det inte konstigt att inte ni gick vidare?

Alcazar säger: Ja, jag vet inte. Jag vet inte riktigt hur det fungerar när man ringer in. Svårt att säga, men vi får hoppas att det går bra så att vi ändå får komma till Globen.

Nennelover säger: Andreas vet du varför Magnus gör en 3a i hans autograf??Jag var där & röstade 14 gånger..:)

Alcazar säger: Det ser nog bara ut som en trea när han skriver c. Magnus är väldigt konstnärlig och han är den av oss som textar absolut finast. Alla i Alcazar tackar alla som ringt och röstat fantastiskt mycket! Vi hoppas att stödet finns kvar den 9 mars. Alla vår kärlek till alla där ute!