Hugh Grant och svenska Anna väntar barn igen

Susanne Eberstein: ”Jag är jätteglad åt ett nytt barnbarn”

Hugh Grant, 57, ska bli pappa igen.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att skådespelaren och svenska Anna Eberstein, 35, väntar sitt tredje gemensamma barn.

– Jag är jätteglad åt ett nytt barnbarn, säger Susanne Eberstein, riksdagsledamot för Socialdemokraterna, som är mormor till barnet.

Skådespelaren Hugh Grant och den svenska tv-producenten Anna Eberstein väntar barn igen.

Det bekräftar Annas mamma Susanne Eberstein, riksdagsledamot för Socialdemokraterna, för Nöjesbladet.

– Just det. Jag är jätteglad åt ett nytt barnbarn, säger hon.

I söndags kväll visade Anna upp gravidmagen när paret poserade på röda mattan innan Golden Globe-galan i Beverly Hills, Los Angeles, där Hugh Grant skulle dela ut pris. Bebisen väntas anlända inom kort.

– Det är ganska snart, säger Susanne Eberstein.

Har redan två barn

Det här blir Hugh Grants femte barn. Grant och Eberstein har sedan tidigare två barn tillsammans. Det första föddes i september 2012 och ska ha blivit till efter en kort romans. Det andra i december 2015. Båda barnen har blivit stora nyheter internationellt och tidningar som Daily Mail och The Mirror har rapporterat om nedkomsterna.

Grant har också två barn med Tinglan Hong. Tabitha Xaio Xi föddes 2011 och Felix Chang 2012. Ebersteins och Grants första barn föddes bara tre månader innan Hugh Grant fick sitt andra barn tillsammans med Hong.

– Det är ett udda arrangemang. De var båda gravida med Hughs barn samtidigt, sa en källa till tidningen The Sun efteråt.

Jobbar som producent

Anna Eberstein arbetar i Storbritannien men växte upp i Sundsvall och enligt The Mirror träffades hon och Hugh Grant på en fest i London där hon pitchade en filmidé för honom. Hon har tidigare jobbat för sportkanalen ESPN.

I en intervju med Nöjesbladet 2014 uppgav Hugh Grant att hans och Anna Ebersteins förhållande var över, men att de fortfarande stod varandra nära.

– Vi är mycket nära vänner. Hon är en fantastisk mamma, sa han då.

Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln