Carina Bergs kärleksfirande med pojkvännen

Firade kärleken i tropiskt paradis

avLinn Elmervik

Vajande palmer, tårta och en tropisk semesterort.

På Instagram visar Carina Berg, 40, upp firandet av pojkvännen Erik Johansson, 28, på hans födelsedag.

”Födelsedagsfrukost med så hög densitet att den kräver tvåarmsfattning”, skriver hon.

1 av 2 | Foto: Anna Tärnhuvud / AFTONBLADET / 85705
Carina Berg.

Kärleken fortsätter spira mellan Carina Berg, 40, och fotbollsproffset Erik Johansson, 28. Under lördagen firade tv-profilen pojkvännens födelsedag med pompa och ståt.

På Instagram visar Carina Berg upp en bild på pojkvännen – som började dagen med en gräddtårta.

”Födelsedagsfrukost med så hög densitet att den kräver tvåarmsfattning. Men han behöver ju bara dela den mitt i tu så det är lugnt!”, skriver hon och avslutar med ett hjärta.

På semester i Kenya

I kommentarsfältet skickar vänner som skådespelaren Celie Sparre och tv-bagaren Roy Fares sina hälsningar. Det gör också Carina Bergs vän Annika Lantz.

”Kom ska du skåda – en gubbe i låda! Prinsen i sagornas slott! HURRA för Erik idag”, skriver hon.

Paret befinner sig just nu på semester i Mombasa i södra Kenya. Hotellresorten beskrivs som ”ett paradis på den kenyanska kusten” och erbjuder både sviter, stugor och ett eget strandhus.

Skilde sig i maj

I november visade Carina och Erik upp sin kärlek på sociala medier för första gången. Erik Johansson är före detta landsslagsspelare och spelar till vardags i danska klubben FC Köpenhamn.

Carina Berg skilde sig från programledaren Kristian Luuk i början av maj efter tolv års äktenskap. Paret träffades under inspelningarna av ”God natt Sverige” 2005 och har en åttaårig son tillsammans.

I mitten av mars flyttade Carina Berg ut från deras gemensamma hem och skrev sig på en ny adress i Vasastan i Stockholm.

ARTIKELN HANDLAR OM