”Vi ääääääälskar Shirley”

Av: Zendry Svärdkrona

Publicerad:
Uppdaterad:

Läs hela chattet med Alcazar-Magnus

Alcazar gick inte vidare till Globen direkt, men väl till Andra Chansen.

- Alcastar kommer att ta lite tid på sig att fastna hos folk - precis som Not a sinner gjorde... Hoppas det går vägen i rond 2... , skriver Magnus Carlsson i chattet med läsarna.

Han avslöjar också att de gillade de flesta låtarna i delfinalen. Och framför allt Shirley Clamp.

   Alcazar säger: Hej allihop! Nu är jag (magnus) i Alcazar här! Sätt igång med frågorna bara!

Hanna_ säger: Hejj Alcazar! Vad är det roligaste med att vara känd?

   Alcazar säger: Det är nog att man får uppleva mycket speciella saker - se andra länder på turnéer osv osv. Gå på fester ((;

Cissi säger: Hej!Man blir så glad och partysugen av er musik! Önskar att ni hade gått vidare direkt, men ni kommer vinna på andra chansen! Kommer ni turnera i sommar? Kram Cissi

   Alcazar säger: tack snälla! Alcastar kommer att ta lite tid på sig att fastna hos folk - precis som Not a sinner gjorde... Hoppas det går vägen i rond 2... Vi ska ut på en flöskig turné i sommar hoppas vi!!

Mats säger: Hej Magnus! Vem tyckte du var bäst i lördags, förutom ni själv :) ?

   Alcazar säger: Vi ääääääälskar Shirley - fast faktum är att jag gillade det mesta!! Papa Dee, Cecilia, Pay-TV, Linda och de andra . Låtarna var så olika så det är svårt att säg. jag ska i vanlig ordning köpa alla singlarna...

Jenny säger: Hej Vem gör era sköna scenkläder?

   Alcazar säger: Vår älskling Magnus Flobecker har gjort dom. Han e guld. Lite knasiga idéer och han har mycket fantasi. underbar kille!

the-Flame säger: Hej Magnus, om man möter dig på stan, är det okej att säga hej då? =)

   Alcazar säger: Jaaaaaaa!! Jag skulle bli lite generad, men glad. Så heja på du!!

Thomas säger: Favoritschlager genom tiderna?

   Alcazar säger: ABBAs Waterloo är outstanding. men kolla in den nya DVDn med festivalfavoriter. låtar som man glömt att man älskar.... rekommenderas varmt!

Emsan säger: Hej! Såg er på gotland i sommar! Vilket drag!=) Vart ni besvikna att inte gå vidare direkt?

   Alcazar säger: Nej inte direkt. Vi har förstått från första början att veckans startfält var otroligt starkt så vi räknade inte med något annat. Vi är glada att vi inte föll ur tävlingen - sen får vi se hur det går framöver.

Alcastar säger: Vart är störst chans att "råka" stöta på er i alcazar? puss

   Alcazar säger: Haha! På arlanda antagligen... Vi sitter alltid på väg någonstans. Turnerar mycket i Europa parallellt med allt det här hemma i Sverige.

Elina säger: Kommer ni släppa någon ny skiva snart?

   Alcazar säger: Singeln kommer att släppas så fort det tillåts. Och låten kommer att ligga med på en ny version av vår samlingsplatta "dancefloor deluxe".

Melody Boy säger: Vad tycker du om Christer Björkman?

   Alcazar säger: Han e underbar!!! partyprisse, snäll, kompetent och har ordning på torpet. Bra karl.

säger: jonny Ni har sådan energi på scen! Tränar ni mycket kondition? Hälsa övriga gänget!

   Alcazar säger: Vi tränar koreografi inför nya låtar - sedan sitter det liksom i kroppen... jag tränar personligen på gym 4-5 gånger i veckan, inklusive konditionsträning för att orka med att dansa så som vi gör. Jag ska hälsa de övriga!!

Jacqueline säger: Hi Magnus!Kommer ni turnera pa tyskland?:-)

   Alcazar säger: Ingen sammanhängande Tysklandsturné, men säkert åtskilliga konserter där nere. Om vi släpper "Start The Fire" som Europeisk singel så kommer det nog innebära mycket jobb där. Hoppas vi ses!

säger: Vad brukar ni göra på fritiden, har ni några speciella intressen?

   Alcazar säger: Vi har inte så värst mycket fritid, men Tess är så klart så ofta hon kan med sin son och sin familj. Jag är med mina hundar och kompisar. Annika myser i Skåne med sin man. och Andreas träffar mycket kompisar också. Vi slappar de få stunder vi kan...

Freddan säger: tjenare! kan ni i Alcazar lira någe instrument?

   Alcazar säger: Jag är utbildad på piano, så det kan jag. De andra är utbildade på dans, balett och sånt. det är inte jag. Ähum.

Johanna säger: Vad gör ni om 10 år?

   Alcazar säger: Vi sitter toklyfta i ett slott nere på Franska rivieran och tittar på vår vägg fylld med guldskivor!!! Hahaha!!! nej allvarligt - man vet aldrig. Vi är nyfikna människor så vi ör säkert inte arbetslösa...

säger: Hej alcazar. Jag är en stooor beundrare av er, min fråga är. Vad tänker ni göra för att ta er till final?? Ändra klädsel, show?? Mvh Anna

   Alcazar säger: Vi kommer inte att ändra något alls tror jag. Kanske lite mer stenar och glitter på kläderna eller så, men numret är ganska komplett som det är nu.

BamBam säger: goddag på er alla. Vem är det som står för det mesta låtskrivandet i alcazar?

   Alcazar säger: I Alcazar skriver vi inte så mycket. Andreas har skrivit två låtar på Alcazars plattor, och jag har skrivit en hel del till Barbados under vår tid ihop, men inte just nu. Jag hinner inte. Förresten - Pet Shop boys har skrivit en ny låt till oss!!!! Yipppeeeeeeee!!!!!!!

Engla säger: Har du någon du ska uppvakta idag på alla hjärtans dag? ... Du får en liten kram av mig här iallafall... för att du är så söt och verkar så ödmjuk...

   Alcazar säger: tack för kramen!!! Jag hoppas att folk uppfattar mig som ödmjuk och snäll, för jag tål själv inte människor som lägger sig till med en attityd n'är det börjar gå bra för dem. Du får en kram tillbaka!!!!

säger: Era låtar verkar få inspiration från gamla sköna disco-vibbar och housesamplingar. Är det bara inbillning av oss som hör detta för vi vill höra det eller är det en genre ni själva ligger nära och gillar?

   Alcazar säger: Vi är uppväxta under discoeran på sjuttiotalet så det är självklart att det speglas i vår musik. dessutom är ju våra senaste singlar uppbyggda på samplingar på olika discoanthems. Så ni har så rätt så!

Elina säger: var är alla andra i bandet idag?

   Alcazar säger: Jag sitter här, Annika är i Skåne, Andreas och Tess vet jag inte... Alla är väldigt trötta just nu efter allt som varit så vi ligger mest och sover faktiskt ...

Miguel Anjel säger: Hej Magnus, Vilka skulle ni ha röstat vidare på i lördags 1a delfinal?

   Alcazar säger: Jag skrek vilt när Pay-TV gjorde entré. Coola tjejer!! Min röst hamnar nog hos... eh... jag vet inte.... tyckte om det mesta!

the-Flame säger: Får ni lite semester nu, efter den här veckan, eller är det jobba, jobba, jobba som gäller? *ler*

   Alcazar säger: Jobb jobb jobb... The show must go on. Nu laddar vi upp till Andra chansen!!! men dessförinnan ska vi till tyskland och Italien igen. Tror jag. Kolla vår hemsida www.alcazarworld.com så har du koll på oss!

linda säger: Magnus är det inte svårt att jobba tillsammans med sin förra kärlek? jag hade inte klarat det + till dig

   Alcazar säger: Det var lite jobbigt i början så klart, men vi hade pratat igenom skräckscenariot innan så vi hade satt upp regler innan. Självklart var det tufft - man e int mer än människa...

Mirja säger: Vad är det gulligaste ett fan gjort för dig, Magnus?

   Alcazar säger: Det är så mycket. det kan vara allt ifrån en teckning till en glittrig bok full med hälsningar. Det värsta någon gjort var nog att ta sig in till min trappuppgång och ringa på dörren. Då blir jag skogstokig.

catta säger: Jag gillar ju o sjunga...men gör det mindre bra. Hur tränar du din röst??

   Alcazar säger: Jag är utbildad sångpedagog så jag har ganska koll på min rösts svagheter och styrkor och jobbar utifrån det. Gå till en pedagog vettja och få lite styrsel på grejerna! Lycka till!!

Sandra säger: ångrar du någongång att du gick från Barbados till Alcazar?

   Alcazar säger: Aldrig.

Shine säger: Haloj! va har ni för er i sommar?

   Alcazar säger: Turné i sommarsverige tror jag! Håll utkik på festivalerna runtom i vårt land!! "Alcastar Tour"!!!

Helene säger: har du inte funderat på solokarriär?

   Alcazar säger: jag har släppt en del grejer i eget namn, inklusive en julplatta. Jag är nyfiken på allt så man vet aldrig...

säger: I vilket land är ni störst ?

   Alcazar säger: Wow. vet inte vi får rapporter från öst-Europa att det går bra. Australiensarna sjunger "This Is The World We Live In" och Tyskarna sjunger "Physical". Engelsmännen är också lite på . Vet inte riktigt var. det puttrar lite här och var. tack alla ni som skrivit hit! kram på er och rösta nu i andra chansen (((((((:

Kram

M.

Publicerad: