Graafs tårar bakom scenen

NÖJE

Psykiska pressen för mycket för Hannah

LEKSAND

Pressen och rädslan blev till slut för mycket.

Tittarna fick inte se när Hannah Graaf bröt ihop bakom scenen i går.

-Jag började storgråta direkt efter mitt nummer, säger hon.

Foto: URBAN ANDERSSON
"VARIT NERVÖS" Hannah Graaf brast i tårar efter direktsändningen i går kväll. ”Jag har varit väldigt nervös”, säger hon.

Hannah Graaf ratades av tv-tittarna.

Hennes "Naughty boy" kom näst sist - och när kamerorna slocknade satt hon ensam i artistzonen med blandade känslor.

-Jag vet inte varför jag kom sjua, jag tyckte mitt framträdande gick bra. Men det är klart, min låt var ju ingen typisk schlagerlåt, säger hon.

Bröt ihop

Samtidigt var hon djupt lättad över att Melodifestivalveckan är över. De senaste dagarna har hon levt under stark psykisk stress och oro.

- Jag har varit väldigt nervös över hur det skulle gå. Men i kväll var det som att jag vann över mig själv, och det gör att jag känner mig jättelycklig just nu, säger hon.

Direkt efter sitt uppförande bröt Hannah Graaf ihop av lättnad. Storgråtande togs hon om hand av SVT:s personal bakom scenen.

-Jag var så lycklig att det var över, allt bara släppte. Det kändes så stort att jag klarade av att stå där på scenen och göra min grej, berättar hon.

"Jag är jättenöjd"

Sjundeplatsen till trots - Hannah Graaf hyllades av Aftonbladets läsare på nätet efter sändningen. Hennes klänning får dessutom högsta betyg av modeexperten Sofi Fahrman samt av Aftonbladets modejury.

-Jag är jättenöjd trots allt. Jag kunde inte ha gjort det bättre än vad jag gjorde, säger hon.

Jon Forsling