Realitystjärnan Malin Andersson gravid – två år efter dotterns död

”Trodde att jag aldrig skulle få uppleva det här”

Malin Andersson är gravid.
Malin Andersson är gravid.

Den svenska realitystjärnan Malin Andersson är gravid igen.

Glädjebeskedet kommer två år efter att hon förlorade sitt nyfödda barn.

”All den smärta jag gått igenom har lett mig till just detta ögonblicket.” skriver hon på Instagram.

Först dog hennes mamma, kort därefter dog hennes vän. Och när svenska realitystjärnan Malin Anderssons dotter Consy föddes sju veckor för tidigt gick barnets liv inte att rädda.

Malin Andersson gravid

Nu, två år senare, avslöjar Malin Andersson att hon är gravid igen.

”Jag kan inte beskriva för er hur jag känner när jag skriver detta. Allt jag någonsin velat ha, allt jag visualiserat. En stabil partner i mitt liv som har varit där i bakgrunden hela tiden, sett mitt liv de senaste fyra åren och som har varit där som en vän, och nu en älskare. Det kunde inte kännas mer rätt, och nu ska vi sätta en vacker skapelse till jorden”, skriver hon på Instagram.

Sedan dottern dog har realitystjärnan, som bland annat deltagit i brittiska ”Love island”, funnit en ny partner. På bilden håller paret sina händer kring Malin Anderssons mage, och tillsammans formar händerna ett hjärta.

”Jag kan lova er att det fanns en tid när jag jag trodde att jag aldrig skulle få uppleva det här. Jag hade fel. Det var bara inte rätt tidpunkt. All den smärta jag gått igenom har lett mig till just detta ögonblicket. Min egen lilla familj”.

Hälsningen till dottern

Hon berättar att hon har svårt att hålla tårarna tillbaka när hon skriver inlägget. Och hon skickar en liten hälsning till både sin mamma och dotter.

”Mamma – jag vet att du ser ner på oss med ljusa ögon och ett stort leende. Lilla Consy – se till att skydda oss där uppifrån”, skriver Malin Andersson.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE