Adele

Adele i tårar: Ställer in alla shower – 24 timmar före premiären

”Halva produktionen har fått covid”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Med bara 24 timmar till premiären ställer Adele, 33, in samtliga sina shower i Las Vegas.

Hälften av produktionspersonalen och stjärnans team har insjuknat i covid-19.

– Jag är så upprörd och jag skäms verkligen och jag är så ledsen för alla som har rest igen, säger hon medan hon kämpar mot tårarna i ett videoklipp på Instagram.

Fans har rest från hela världen för att se premiären av Adeles show i Las Vegas. Men bara 24 timmar före premiären ställer den brittiska stjärnan in samtliga sina shower.

– Jag är så ledsen, men min show är inte färdigt. Vi har verkligen försökt allt vi kan för att få ihop det i tid och för att showen ska bli bra nog för er, men vi har fullständigt krossats av leveransförseningar och covid, säger hon i ett videoklipp på Instagram.

”Omöjligt att färdigställa showen”

En rödgråten Adele fortsätter:

– Halva produktionen, halva teamet har fått covid, de är fortfarande sjuka. Det har blivit omöjligt att färdigställa showen. Jag kan inte ge er det vi har nu och jag är förkrossad. Jag är ledsen att det här sker i sista minuten.

Fans har betalat hissnande belopp för biljetter till såväl premiären som de övriga av showerna som på den anrika scenen Colosseum i lyxhotellet Caesars Palace.

Adele.

Biljetter för 40 000 kronor styck

Enligt flera Las Vegas-sajter har de billigaste biljetterna kostat omkring 2 800 kronor och enligt Las Vegas Review Journal har de bästa platserna i arenan, som också inkluderat olika typer av VIP-paket, kostat så mycket som 40 000 kronor. På andrahandsmarknaden har priser på över 100 000 kronor per biljett rapporterats.

– Vi har varit vakna i över 30 timmar och försökt få det att funka och tiden har runnit ut. Jag är så upprörd och jag skäms verkligen och jag är så ledsen för alla som har rest igen, säger Adele i klippet på sin Instagram.

Nya datum kommer

– Jag är verkligen verkligen ledsen. Vi jobbar på det, vi kommer med nya datum för alla shower, vi jobbar på det just nu. Jag kommer att få färdigt min show och jag ska få den dit där den ska vara för er. Jag är så ledsen. Det har varit omöjligt. Vi har kämpat mot så mycket och vi är helt enkelt inte färdiga.

Totalt är det 24 shower som ny skjuts på framtiden. Enligt uppgifter till The Sun kommer Adele tjäna över 6 miljoner kronor per show bara på biljettförsäljningen och till det kommer inkomster för souvenirer och annan merchendise som säljs i anslutning till föreställningarna.

Under sin tid i Las Vegas bor hon dessutom i en av Caesars Palaces lyxigaste sviter som kostar över 270 000 kronor per natt.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Han gör maskerna i ”Masked singer”

ÄMNEN I ARTIKELN

Adele

Las Vegas

Covid-19