NSYNC-sångaren om bebislyckan: ”Har aldrig varit så lycklig”

Publicerad 2021-10-18

Lance Bass (till höger) tillsammans med Michael Turchin 2016.

NSYNC-sångaren Lance Bass har blivit pappa.

Nu visar stjärnan för första gången upp bilder på de nyfödda tvillingarna.

”Jag kan inte beskriva hur mycket kärlek jag känner just nu”, skriver han på Instagram.

Lance Bass, 42, och Michael Turchin, 34, har blivit föräldrar. NSYNC-sångaren delade tidigare i veckan de första bilderna på parets nyfödda dotter, Violet Betty, och son, Alexander James.

”Bebisarna har kommit! Jag kan inte beskriva hur mycket kärlek jag känner just nu. Tack för alla lyckoönskningar. Det betyder mycket. Nu, hur byter man en blöja?”, skriver han på Instagram.

I juni i år meddelade de nyblivna föräldrarna att de väntade tvillingar med hjälp av surrogat, och i onsdags fick de äntligen välkomna barnen.

”Jag har inte sovit mycket de senaste fem dagarna och jag är täckt av spyor, men jag har aldrig varit så lycklig! Nu är vi fyra i huset som bär blöjor”, skriver Bass under ett inlägg.

Velat ha barn länge

Bass och Turchin gifte sig i december 2014 och har velat utöka familjen under flera år. Tillsammans valde de ut en surrogatmamma redan 2018, men processen visade sig ta längre tid än väntat.

– Vi har flera vänner som gått igenom det här och det har tagit ett litet tag för dem, men jag tror att vi har slagit rekord i hur många donatorer vi gått igenom, har Bass tidigare sagt till Page Six.

På Instagram svämmar det in kommentarer från personer som vill gratulera det lyckliga paret.

”Grattis! Du kommer bli en fantastisk pappa. Men till god nattsömn kan du hälsa ’Bye-Bye-Bye’”, skriver skådespelaren Jerry O’Connell.

”Grattis min vän! Är så lycklig för er båda. Och bara sådär, så är ni fyra i familjen”, skriver skådespelerskan Tori Spelling.

”Jag är så upprymd för er skull! Grattis till hela familjen”, skriver artisten Jordin Sparks.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln