Aron Anderson om kärleksbombningen efter ”Let’s dance”

”Får mycket meddelanden från föräldrar med barn med funktionsvariation”

Han ville peppa och stötta andra rullstolsburna.

Nu får Aron Anderson själv motta mängder av kärlek från ”Let’s dance”-tittarna.

– Det betyder så mycket och det är så viktigt det här, säger han.

Äventyraren Aron Anderson, 34, har hyllats av både juryn och ”Let’s dance”-tittarna. Han är den första rullstolsburna att delta i programmet, och har visat svenska folket att allt är möjligt.

– Det har varit så fint. Det har gått från att handla om dans och att vara med i ett tv-program till att handla om något större för mig och att visa att oavsett vad man har för förutsättningar så kan man göra något fantastiskt med de förutsättningarna, säger Aron Anderson.

Äventyraren Aron Anderson med dansaren Jasmine Takács.
Äventyraren Aron Anderson med dansaren Jasmine Takács.

Inspirerar andra

Han har fått mängder av meddelanden på Instagram från folk som skriver att de blivit inspirerade av honom. Flera personer som också sitter i rullstol säger att de nu bestämt sig för att börja dansa. Nu när de sett att det går.

– Man blir så glad över det. Jag får mycket meddelanden från föräldrar med barn med funktionsvariation som säger att ”men nu har vår dotter gått till skolan och varit lycklig över att du dansar i tv för hon sitter själv i rullstol”.

Aron Anderson.
Aron Anderson.

Aron Anderson: ”Betyder så mycket”

Det är precis den anledningen till att Aron Anderson tackade ja till att vara med i ”Let’s dance”. Han är rörd över all den kärleken han nu får ta emot.

– Det betyder så mycket och det är så viktigt det här, och jag hoppas att jag kan vara med länge i den här tävlingen och göra något bra, säger Aron Anderson.

Publisert:

LÄS VIDARE