Nöje

Emma Stone klar för uppföljare till "Cruella"

Av: 

TT

Emma Stone kommer återigen att spela Cruella.
Emma Stone kommer återigen att spela Cruella.

NÖJE

Skådespelaren Emma Stone är klar för att reprisera sin roll som Cruella De Vil i en uppföljare till ”Cruella”, rapporterar amerikanska branschmedier.

Sedan tidigare har det stått klart att regissören Craig Gillespie och manusförfattaren Tony McNamara skulle återvända, men att även affischnamnet skulle komma tillbaka har fram till nu varit oklart.

”Cruella” hade premiär på amerikanska biografer i maj och har spelat in mer än 220 miljoner dollar världen över. Filmen har också släppts på Disneys strömningstjänst för en extrakostnad, liknande det upplägg som Disney har haft för bland annat ”Black widow”.

I det fallet ledde dock upplägget till att huvudrollsinnehavaren Scarlett Johansson under uppmärksammade former stämde Disney för kontraktsbrott, där stjärnan anser att hon har gått miste om pengar till följd av uteblivna biointäkter som hon skulle ha fått en andel av.

Enligt Deadline ska dock Emma Stone och Disney i och med det nya kontraktet ha kommit fram till en lösning som gynnar båda parter.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert: