”Mästarnas mästare”-stjärnan har fått barn

1 av 2 | Foto: Jerker Ivarsson
Janni Larsson.

avAgnes Aronsson

NÖJE

Bebislycka för ”Mästarnas mästare”-profilen Janni Larsson!

För en vecka sedan föddes sonen Levi.

– Han är den mest fantastiska lilla krabaten man kan föreställa sig, säger hon.

Världsmästaren i brasiliansk jiu-jitsu, Janni Larsson, 29, som är en av deltagarna i årets säsong av ”Mästarnas mästare” i SVT har fått barn. Tillsammans med maken Simon Ezban Grützmeier välkomnade hon den 21 april sonen Levi.

– Alla kvinnor som har varit med om en förlossning vet att det inte är någon dans på rosor, men det gick jättebra. Det hela gick fint. Det var en naturlig vanlig födsel och bebisen är frisk och kry, säger hon.

Är du i bebisbubblan?

– Alltså skojar du med mig, man är så fylld med kärlek. Den här känslan av att bli förälder, man har hört om det men man kan inte föreställa sig det innan man befinner sig i det. Det är helt otroligt, det är helt fantastiskt, säger hon.

Avslöjade graviditeten i ”Mästarnas mästare”

Janni Larsson fick reda på att hon var gravid precis innan avresan till ”Mästarnas mästare”. Till en början visste ingen i produktionen om att hon väntade barn, men under tävlingens gång valde hon att avslöja hemligheten för produktionen såväl som de andra deltagarna.

Den nyblivna familjen vilar nu upp sig på hemmaplan i lägenheten i Köpenhamn.

– Vi har en jättejätteliten lägenhet här så vi var tvungna att slänga ut nästan alla möbler för att få plats med bebisgrejerna, säger Janni Larsson.

Paret har börjat se efter ett större hem, men har inga planer på att flytta innan sonen blir större. De är inte helt bestämda på bebisens fullständiga namn än, men det lutar åt att han får ett släktnamn från Jannis sida i mellannamn, och dessutom namnet från maken.

Levi Bo Ezban Grützmeier ska han heta, säger Janni Larsson.

ARTIKELN HANDLAR OM