Nelson Thomas har amputerat foten

Ett år efter bilolyckan

Publicerad 2024-03-11

Nelson Thomas fot gick inte att rädda.

Ett år efter bilolyckan har ”The Challenge”-stjärnan nu tvingats till amputation.

”Det är en konstig känsla”, skriver han på Tiktok.

”The Challenge”-stjärnan Nelson Thomas, 35, har haft problem med sin fot sedan han var med i en bilolycka för ett år sedan.

Thomas körde då rattfull och skadades allvarligt.

Nu har han tvingats amputera foten till följd av olyckan.

”När jag gick in till sjukhuset var jag väldigt rädd. men jag hade mina nära och kära med mig”, skriver han på sin Tiktok.

”Jag är rädd”

Under året som gått har han dokumenterat sin resa på sociala medier. När det först stod klart att han eventuellt skulle behöva amputera foten var han känslosam.

”Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tänka. Jag har åkt in och ut från sjukhuset sedan den 5 mars 2023. Om jag behöver göra en amputation skulle jag kunna behöva stanna på sjukhuset i upp till ett år, och då är det ändå inte säkert att det skulle fungera”.

”Jag är rädd. Vad ska jag göra? Vill jag tillbringa ännu ett år på sjukhus? Hur är livet med en amputerad fot? Kommer jag klara mig ekonomiskt? Kommer jag kunna ha ett normalt liv?” skrev han då på Instagram.

Har fått komma hem

Men allting har gått bra, och Thomas fick åka hem från sjukhuset bara dagar efter amputationen.

”Det är en konstig känsla. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag känner för detta, men just nu är jag hemma och jag är glad och det är allt som räknas just nu”.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln