Därför bråkar realityprofilerna Paulina ”Paow” Danielsson och Tilda Törnqvist på Tiktok

Det här har hänt – i fem punkter

Publicerad 2023-03-16

Åldershån och kroppshån.

Ett bråk på sociala medier har blossat upp mellan de tidigare ”Paradise hotel”-profilerna och influencerna Paulina ”Paow” Danielsson och Tilda Törnqvist.

Här är en sammanfattning i fem punkter.

1. Dissar varandra via spoilerkonto

Det hela började med att Paulina ”Paow” Danielsson, 29, kommenterade orden ”hon är cringe” till en story om Tilda Törnqvist, 25, på Instagram-spoilerkontot exonphbarb.

Tilda Törnqvist fick syn på det och skrev i sin tur om Paulina Danielsson:

”Får man ens ha en åsikt när man är så irrelevant?”

Det fick i sin tur Paulina Danielsson att rasa, och Tilda Törnqvist kontrade då med att hon inte kommer att ”bråka med en tant”.

Det fick Paulina Danielsson att gå i taket och mena att Tilda Törnqvist åldershånade henne. Hon skrev också att hon är 10000 gånger snyggare än Tilda Törnqvist ”någonsin kommer att bli” och att hon ”blir rädd för henne” varje gång hon ser henne utan smink.

Allt skedde alltså via att Instagramkontot exonphbarb la ut skärmdumpar på tjejernas story-svar.

Tilda Törnqvist när hon var med i ”Paradise Hotel”.

2. Tilda Törnqvist svar på tal på Tiktok

Tilda Törnqvist var med i säsongen av ”Paradise hotel” som slutade sändas efter halva säsongen 2021. Efter sin medverkan i realityprogrammet har hon varit aktiv på sociala medier och blivit en populär influencer på Tiktok med fler än 315 000 följare.

I en Tiktok publicerad för fem dagar sedan valde hon att reagera på Paulina Danielssons kommentarer om henne, med texten:

”Det bästa med att ha en beef med irrelevanta människor är att man aldrig är orolig över att se dem på event, man se dem typ på plattan när man åker hem”.

 

3. Tiktoken blir viral

Tilda Törnqvists Tiktokvideo har i skrivande stund fler än 700 000 visningar, och i många av kommentarerna hånas Paulina Danielsson. Tilda Törnqvist skrev också i en av kommentarerna att hon trodde att Paow var 42 år och att det är därför hon ”kallade henne tant”.

4. Paows kroppshåns-kommentar upprör

Tilda Törnqvist la under onsdagen ut en video på Tiktok där hon dansar tillsammans med en kompis.

Då kommenterade Paulina Danielsson plötsligt videon med orden:

”Mycket gratismat på eventen eller?”

Hennes kroppshån mot Tilda Törnqvist bemöttes med hård kritik på Tiktok, och under torsdagen är Paulina Danielssons Tiktokkonto spärrat.

Paulina Danielsson inför Paradise Hotel 2020.

5. Paows försvar på Instagram: ”Blir ledsen”

I flera Instagram stories försvarar nu Paulina Danielsson sig mot kritikstormen.

– Jag vet att jag la ut en onödig kommentar på Tildas Tiktok där jag skrev ”oj du har ätit mycket mat på de här eventen” eftersom hon har lagt ut en hel Tiktok om mig där det är flera hundra, om inte tusentals elaka kommentarer om mig om att jag är ful, äcklig, gammal, plastig, att jag inte borde finnas, att jag borde gå i pension... hon låter alla de här kommentarerna ligga kvar och det betyder att hon supportar mobbning, säger Paulina Danielsson och fortsätter:

– Men nu handlar allting bara om att det är jag som har reagerat och blivit ledsen på något som hon har skapat. Så jag tänker bara att hon uppmanar ju folk till att mobba mig, så om jag då känner mig ledsen och reagerar på det, det låter lite som gaslighting.

Hon säger också att hon blivit ledsen över kommentarerna hon fått och att hon ”reagerar så här när jag blir ledsen”.

Till Aftonbladet säger Paulina Danielsson att hon inte menat att kroppshåna Tilda Törnqvist med sin kommentar.

Aftonbladet har varit i kontakt med Tilda Törnqvist, som inte vill kommentera bråket.

ANNONS