En bralla för alla!

NÖJE

Byxornas tid är nu! Vi listar vårens hetaste modeller — och snyggaste plaggen att matcha med.

Av: Billie Josephson Foto: Mikael Gustavsen

UTSVÄNGDA

Vårens absolut hetaste byxor är vida, enfärgade och i skira material. Styla dem minimalistiskt! Tänk på att vida byxor ofta också är långa. Se upp så de inte halkar in under sulan om du har platta skor, eller styla med höga klackar. Satsa på ett par utan för många detaljer — den minimalistiska trenden är här för att stanna! Har du breda höfter? Fokusera på ett par mörkare med halvhög midja.

MATCHA MED

… en kort, boxig tröja för en avslappnad look, gärna med en lite längre kavaj ovanpå. En t-shirt som är slarvigt instoppad på ena sidan är också snygg till, eller ett skärp slarvigt knutet i midjan. Höga klackar passar allra bäst med denna modell. Undvik korta, tajta plagg — med en lång skjorta eller klänning skapar du vårens nyaste, och hetaste silhuett.

GUBBYXAN

Den minimalistiska gubbyxan, som är grov i materialet och snyggt skräddad, steppas upp ett snäpp och blir färgglad och mönstrad. Den är hög i midjan, vid över höften och smal nedtill. Tips: Se till att köpa rätt storlek — är de för stora ser de lätt korviga ut. Rulla upp byxorna nedtill om du vill ha en ungdomligare look!

MATCHA MED

... nedtonade plagg, så riskerar du inte att helhetskänslan blir clownig. En enfärgad t-shirt och kavaj i något tunt material, eller en tajt topp eller body instoppad i byxorna. Undvik stora tryck! Styla med lågklackade, dressade skor eller klassiska klackar utan alltför många detaljer.

SILKESHAREM

Den uppdaterade versionen av harems-byxan: silkesbyxan. Perfekt till sommaren och mycket feminint! Undvik byxor som är vita eller i andra väldigt ljusa färger, de blir lätt genomskinliga. Satsa gärna på mönster och mixa hejvilt — eller matcha färger i olika toner.

MATCHA MED

… en blus eller en lite slarvig skjorta samt ett par sköna skor för en avslappad vardagslook. Undvik att styla med alltför grova plagg — en grovstickad tröja gör sig bättre med något annat. Tänk lätt och mixa olika skira material med varandra! Till fest: pumps och en spetstopp.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode