Agneta Sjödin: Jag är rädd att bli lämnad

Berättar om kampen för kärleken i TV8

Hennes relationer präglas av otrygghet.

I programmet ”Här är ditt kylskåp” delar Agneta Sjödin med sig av sitt kärleksliv.

– Jag är rädd för att inte räcka till, säger hon.

När Agneta Sjödin, 46, är med i programmet ”Här är ditt kylskåp” handlar det om relationer. I programmet som sänds i morgon, 21.00, i TV8 berättar hon om kärlekskraschen med exet Peter Svensson, 35. Kraschen resulterade i att hon hittade sig själv och det är därför hon nu valt att leva ensam.

– Efter den senaste kraschen så har jag nog blivit något mer försiktig. Jag lärde mig oerhört mycket. Det är nog min bästa krasch faktiskt. Därför har jag varit ensam ganska länge nu. Det är klart att jag har dejtat några, men jag har inte gått in i något, säger hon i ”Här är ditt kylskåp”.

”Rädd för att inte räcka till”

I programmet berättar Agneta Sjödin även om otryggheten som präglat en stor del av hennes privatliv. En otrygghet som gett henne dålig självkänsla och som enligt henne själv grundar sig i föräldrarnas skilsmässa.

– Jag var ungefär tre år när de skilde sig. Jag har fått en jättefin och kärleksfull uppväxt, men jag tror att den här otryggheten någonstans har såtts där. Den har följt med mig i relationer. Jag är rädd för att inte räcka till, att jag inte är värdefull nog att älskas, att jag ska bli lämnad. Den rädslan finns där. Det är sådant som jag har blivit medveten om och kunnat jobba med, säger hon i "Här är ditt kylskåp".

Snart är det dags för Agneta Sjödin att spela in en ny säsong av ”Fångarna på fortet”. I juni drar inspelningarna i gång och just nu är hon nöjd med tillvaron.

Publisert: