Gwyneth ratar exmaken – följer inte med på turné

De skulle vara vänner ­efter skilsmässan.

Men nu sviker Gwyneth Paltrow ex-maken Chris Martin.

Hon följer inte med på ­turné - trots att hon lovat.

- Den rosaskimrande bilden stämmer inte, ­säger en före detta pojkvän till Paltrow.

När Gwyneth Paltrow, 41, och Chris Martin, 37 gick skilda vägar efter tio år tillsammans verkade paret vara på god fot med varandra. När skilsmässan offentliggjordes tillbringade de en semester på Bahamas ihop.

Nu kommer uppgifter som säger att allt inte är så bra som de vill påskina.

”Inte sanningen”

Planen var nämligen att Gwyneth Paltrow skulle följa med Chris Martin och hans band Coldplay på turné. Allt för att de skulle kunna tillbringa mer tid som familj tillsammans, rapporterar Bang.

- Den rosaskimrande bilden från Bahamas berättar nödvändigtvis inte sanningen. Hon har berättat för vänner att allt inte står rätt till efter uppbrottet med Chris, och att det inte finns någon sanning i att hon ska följa med honom på turné, säger en före detta pojkvän till Grazia ­Magazine.

En enad front

Det före detta paret, som har barnen Apple, 9, och Moses, 8, tillsammans har förföljts av otrohetsrykten sedan de annonserade sin skilsmässa förra månaden.

- De visar upp en enad front, men under ytan finns alla de spänningar som ­ledde till skilsmässan kvar. Det är väldigt sorgligt, ­säger den före detta pojkvännen till Grazia Magazine.

Publisert: