Kroes avslöjar hemligheten bakom superkroppen

Victoria's Secret–ängeln Doutzen Kroes, 28, tjänar miljontals kronor på sitt utseende och då gäller det att hålla både kropp och själ i trim. Nu avslöjar supermodellen hemligheten bakom sin fantastiska figur.

Tack vare sina lukrativa kontrakt med Victoria's Secret, L'Oréal, Calvin Klein och många andra är hon en av de bäst betalda modellerna i världen.

Vad krävs då för att få en kropp som Doutzen Kroes? Jo, enligt stjärnan själv är det balettlektioner i kombination med boxning som funkar för hennes del. Och det är inte vilken balettinstruktör som helst Doutzen Kroes tränar med: hennes lärare är ingen mindre än Mary Helen Bowers, kvinnan som hjälpte Natalie Portman att komma i form inför filmen "Black Swan".

– Jag tränar tre till fyra gånger i veckan. Det är en tuff träning som fokuserar mycket på lår, rumpa och armar. Efter varje träningspass har jag ont på ställen jag inte visste att jag kunde känna smärta på, det fungerar verkligen, säger hon enligt Daily Mail.

Bra gener

Den holländska skönheten, som har tvåårige sonen Phyllon, berättar även att mammarollen har uppmuntrat henne att ta hand om sin kropp och satsa på att leva sunt.

– När man är yngre tror man att man vet allt, men jag känner mig kropp bättre nu än för tio år sedan. Sedan är jag lyckligt lottad som har bra gener, magen efter graviditeten var aldrig något stort bekymmer för mig.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN