Ska paret Beckham köpa Neverland?

NÖJE

Posh inreder barnens rum till minifotbollsstadium

Michael Jackson, 48, försöker desperat bli av med Neverland.

Och enligt uppgifter har David och Victoria Beckham kanske fått upp ögonen för ranchen.

Priset ska vara cirka 140 miljoner kronor.

Jackos försök att bli av med Neverland, har hittills varit förgäves. Men nu kan han äntligen ha fått några hugade spekulanter.

Den 48-årige popstjärnans ranch kan komma att köpas av David Beckham, 31, och hustrun Victoria "Posh" Beckham, 32. Det skriver den brittiska tidningen The Sun i dag.

Det är Victoria som letar hus i Los Angeles för att komma i ordning till att Beckham börjar spela i LA Galaxy.

Ett av husen som hon har fått erbjudande om att titta på är just Neverland. Men enligt källor har Victoria sagt att även om hon skulle tycka det var intressant att titta på Neverland, är det för opraktiskt att bo där på grund av läget.

Det ligger nämligen i Los Olivos i Kalifornien, mer än tre timmars bilresa från platsen där LA Galaxys träningar äger rum.

Inredning för 700 000

Hittills ska paret Beckham ha titta på 35 objekt men inget har fallit dem i smaken. Trots det har Victoria hittat en inredningsbutik där hon har valt ut varor för över 700 000 kronor hittills. Det är inredning som ska användas i barnens rum. Brooklyn, 7, Romeo, 4, och Cruz, 1, ska få minifotbollsstadium-liknande rum.

Victoria Beckham har även setts partaja i Los Angeles med kompisar som Tom Cruise och J-Lo. Samtidigt är pappa David Beckham kvar hemma i Spanien och kör barnen till skolan.

Susanna Vidlund