Modigt, Kylie!

NÖJE

Popprinsessan utsedd till världens bäst klädda

HOLLYWOOD. Först besegrade Kylie Minogue bröstcancern.

Nu har hon slagit knock på klädkritikerna.

Hon har utsetts till världens bäst klädda kvinnliga kändis.

Foto: Kylie minogue Artisten vann inte bara över bröstcancern utan även titeln som världens bäst klädda kvinna.

Det är framförallt hennes nedtonade stil som går hem hos modemagasinet Glamours bedömare. De prisar Kylie Minogue, 38, för att hon övergett de överdådiga dräkterna hon bar under turnén ”Showgirl homecoming”.

– Vi har sett en ny, mjukare Kylie växa fram det senaste året. Hon är fortfarande sexig, men visar inte upp den sidan i gyllene hotpants längre, säger Glamoures chefredaktör Jo Elvin.

– I stället låter hon det försiktigt skina igenom, med en personlig stil och klass som kvinnor kan identifiera sig med.

Ny look

För Minogue gör den ändrade looken att hon tar ett jättekliv från fjolårets 26:e till årets första plats på listan över de bäst klädda.

Fjolårsettan Kate Moss faller i år till fjärde plats. Ännu sämre går det för hennes pojkvän, Babyshambles sångare Pete Doherty. Han kniper förstaplatsen på listan över de sämst klädda killarna.

Beckham tvåa

Minogue, som i maj 2005 opererades för bröstcancer, följs på listan av ex-Spice Girls-medlemmen Victoria Beckham. Men trots andraplatsen är hon inte ens bäst i familjen. Hennes make, fotbollsstjärnan David Beckham, toppar listan över bäst klädda killar.

Kate Hudson steg mest

Största klättrare är Kate Hudson som går från 50:e till 9:e plats medan Catherine Zeta-Jones rasar 19 placeringar till nummer 28.

Listan över världens bäst klädda människor publiceras i den brittiska utgåva2n av Glamour i februarinumret.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode