Anna Anka om sexkravet från Hugh Hefner

Hollywoodfrun: ”Hugh Hefner sa att jag var tvungen att ligga med honom”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Nu avslöjar Anna Anka att hon hade chans att bli ”Playmate of the year”.

Men kravet var att att hon skulle ligga med Playboys grundare Hugh Hefner.

– Det går inte att nå den absoluta toppen om du inte ligger med de här svinen, säger hon till Nöjesbladet.

I tisdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” berättar Anna Anka, 47, om framgångens pris. Och att unga tjejer ständigt utnyttjas av män med makt i branschen.

– Det går inte att nå den absoluta toppen om du inte ligger med de här svinen. Det är inget pris jag någonsin velat betala. Du anar inte hur mycket skit jag sett, säger hon till Nöjesbladet.

Hollywoodfrun minns särskilt en händelse tidigt i sin modellkarriär.

– Jag gjorde en testfotografering för Playboy där själva fotograferingen kändes både trygg och seriös. Det var ingen som tvingade mig till något och jag fick själv bestämma hur mycket av min kropp jag var bekväm att visa upp, säger hon och fortsätter:

– Men efter fotograferingen sa Hugh Hefner sa till mig att jag var tvungen att ligga med honom om jag ville bli ”Playmate of the year”.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo / AFTONBLADET /
Anna Anka berättar nu om sexkravet från Hugh Hefner.

Anka: ”Finns väldigt många svin i branschen”

Hon menar på att det säkert kan vara lockande för många unga tjejer att falla för frestelsen. En titel som ”Playmate of the year” i Playboy innebär både pengar och kändisskap.

– Alla playmates är handplockade av Hugh Hefner och han sägs ha legat med över tusen kvinnor. Det är förstås upp till var och en, men mitt val var enkelt. Jag förklarade för honom under en middag på Playboy Mansion att jag inte var intresserad av att ligga med honom och han respekterade det.

Anna Anka är noga med att påpeka att Hugh Hefner agerade gentlemannamässigt mot henne.

– Vad jag vet så finns det inte någon kvinna som tvingats ligga med honom eller som har poserat naken i Playboy under tvång. Hugh Hefner var schysst mot mig. Däremot finns det väldigt många andra svin i branschen.

Hollywoodfrun har alltid varit principfast.

– Jag lärde mig väldigt tidigt i livet att aldrig kompromissa när det gäller mina värderingar och vad jag står för. Därför har jag klarat mig helskinnad genom alla år. Men jag har sett ”the dark side of LA” från nära håll, tro mig.

Publicerad:

LÄS VIDARE