Kidnappade modellen uppges dejta tv-stjärna

Drogades och lades i resväska – ska nu vara kär

1 av 3

avLeo Pettersson

NÖJE

Förra året blev hon drogad och kidnappad.

Nu ska modellen Chloe Ayling i hemlighet dejta tv-stjärnan David Walliams.

– Han är intresserad av hennes historia, säger en källa till The sun.

Det var i juli förra året som den brittiska modellen Chloe Ayling, 20, kidnappades i Milano. Hon hade lurats dit för en fotografering men i stället för en fotostudio anlände hon till en övergiven kontorslokal där hon ska ha överfallits av två personer.

Kidnapparna ska ha drogat henne med den psykedeliska drogen Ketamin och stoppat henne i en resväska. Italienska utredare misstänkte att Ayling skulle säljas som sexslav på Darknet för en halv miljon kronor.

Men innan det kunde ske släpptes hon fri. Enligt flera medier släpptes hon tack vare att kidnapparna upptäckte att hon hade barn. Något som ”gick emot gängets regler”, skrev Daily Mail.

”David styrde upp mötet”

Nu, lite mer än ett halvår senare, är Chloe Ayling tillbaka i en normal tillvaro i England. Och den tillvaron verkar också vara kärleksfull.

Om man ska tro The Mirror dejtar hon den 23 år äldre tv-stjärnan David Walliams, 46.

– David styrde upp mötet och arrangerade för att hon skulle besöka hans hem i London, säger en källa till The Sun.

Enligt samma källa ska Walliams, som är känd från bland annat ”Little Britain” och Britains got talent”, vara intresserad av hennes historia.

– Han har helt klart fattat intresse för henne. Det är ett fall av att ”vänta och se” om deras relation kommer att växa.

Har blivit dödshotad

Under senare delen av förra året började spekulationer växa fram om att Chloe skulle ha fabricerat kidnappning för publicitet. Hennes advokat, Francesco Pesce, säger att hon fått ta emot dödshot av folk som menar att hon ljuger.

– Hon har fått nog. Hon är ledsen över det faktum att många inte tror på hennes historia. Men hon är stark och kommer att gå vidare, säger han till BBC.

Svenska modeller som blev stora internationellt 00:18

ARTIKELN HANDLAR OM

Kärlek