Kungahusets besked: Markles pappa kommer inte till bröllopet

Av: Mikaela Somnell

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Meghan Markle och prins Harry gifter sig på lördag vid slottet Windsor.

De senaste dagarna har det spekulerats om ifall Markles pappa Thomas Markle kommer att delta på bröllopet efter att bland annat ha fejkat paparazzi-bilder.

Nu lämnar Meghan beskedet att hennes far inte kommer att vara med.

Meghan Markles pappa Thomas Markle har varit i blåsväder den senaste tiden. Anledningen är att han blivit påkommen med att ha tagit fejkade paparazzibilder i syfte att tjäna pengar.

För att inte skämma ut sin dotter tog pappan då beslutet att avstå från att gå på bröllopet, enligt TMZ.

Men efter att ha tagit emot meddelanden från sin dotter som vädjat till honom att komma till vigseln ska han ha ändrat sig.

Det har även rapporterats om att Thomas Markle har diverse hälsoproblem.

Markle drabbades nyligen av en hjärtinfarkt och under onsdagen genomgick han en större operation, vilket enligt TMZ är anledningen att han nu trots allt inte kan komma.

I ett pressmeddelande från Kensington Palace meddelar nu Meghan Markle att hennes pappa inte kommer att delta som gäst på det kungliga bröllopet:

”Tyvärr, kommer inte min far att delta på vårat bröllop. Jag har alltid brytt mig om min pappa och hoppas att han kan få det utrymme han behöver för att fokusera på sin hälsa. Jag skulle vilja tacka alla som sänt generösa meddelanden där de uttryckt sitt stöd. Var gärna medvetna om hur mycket Harry och jag ser fram emot att få dela vår speciella dag med er på lördag.”

Publicerad:

LÄS VIDARE