Nöje

Stekhet supé – i solnedgången

Av: 

Helena Trus

NÖJE

Laila Bagge och Niclas Wahlgren njuter vidare på sin lyxresa

ARUBA, VÄSTINDIEN. Lyxresan i paradiset fortsätter.

När musiken från ”happy hour” i baren tystnar går Niclas ­Wahlgren, 44, och Laila Bagge, 37, hand i hand i solnedgången ner till stranden.

Där väntar en exklusiv middag, bara meter från havet.

I går bjöd Aftonbladet på heta, exklusiva bilder från parets första dag på smekmånaden. Den tillbringades i solstolen eller med pussar i det turkosa havet.

Dag två går i samma tecken.

Kelar och skålar

På eftermiddagen kelar de i solsängarna, skålar med drink efter drink och vinkar glatt till Aftonbladets utsända. De utnyttjar ­hotellets två timmar långa ”happy hour” till fullo.

Laila går fortfarande ingenstans utan cowboyhatten.

– Det är helt fantastiska stränder här, det känns verkligen som en ­”paradisö”. Hatten är bästa sättet att skydda huvudet mot solen, bloggar hon från resan.

Solen är på väg att försvinna ner i havet. Barfota och avslappnat klädda slår de sig ner vid det dukade middagsbordet. Tre servitörer passar upp på dem.

Vid sidan av den turkospyntade solhyddan står två champagneflaskor på kylning. Paret väljer rött vin till maten.

Ingår i lyxpaketet

Fyrarättersmiddagen är en del av hotellets lyxpaket för bröllopsresande par. Laila och Niclas njuter av den privata, romantiska middagen bara meter från havet. På menyn står bland annat krabba, kolgrillad kyckling och färska frukter.

När solnedgången är nära skålar de i champagne. Men tankarna går också till Lailas son Liam hemma i Sverige, som hon har lovat att köpa en massa presenter till.

Aftonbladets team på Aruba.

– Vi njuter verkligen av ­livet här och att bara få vara med varandra, skriver Laila på sin blogg.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd - handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Här ligger paret Bagge-Wahlgrens paradisö
Publisert: