Tyra modellar igen

Av: Daniela Nilsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Tyra Banks
Tyra Banks

Tyra Banks är redo att gå nedför catwalken igen efter ett uppehåll från sin modellkarriär, uppger tidningen People. Hon har uppfyllt många unga tjejers modelldrömmar med hjälp av sitt tv-program ”America's next top model”. Men känner nu att det är hennes tur att få sina drömmar uppfyllda.

Vill synas med rätt märken

– När jag började som modell drömde jag om att jobba för kända klädmärken och synas på reklampelare. Men den här gången har jag ännu större drömmar, som även rör mitt företag. Jag vill synas med märken som jag står för, och hjälpa dem att att nå de mål de vill uppnå, något som kommer att hjälpa båda våra företag, säger hon enligt People i ett pressmeddelande.

Går tillbaka till gamla agenturen

Modellagenturen IMG var Tyra Banks första och det är dem hon har skrivit kontrakt med igen. Men den här gången tar hon med sig sitt eget företag Bankable Enterprises. Något som tv-personligheten verkligen ser fram emot. Även IMG tycker att det känns bra att ha Tyra Banks tillbaka till agenturen.

–Tyra är ett varumärke och vi är glada att kunna välkomna henne tillbaka till IMG-familjen, säger ordförande Ted Forstmann.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN