Hon pekas ut som nazist

avMagnus Sundholm

NÖJE

Tatuerade älskarinnan har fått Bullock att lämna maken

Foto: All over press
”JAG FÖRTJÄNAR ALLT ELÄNDE” Jesse James ber sin fru Sandra Bullock om ursäkt. ”Det är på grund av mitt dåliga omdöme som jag förtjänar allt elände som drabbar mig”, säger han. Tatuerade bystdrottningen Michelle McGee har berättat att hon och James hade ett förhållande när Bullock spelade in ”The blind side”.

HOLLYWOOD. Nazist och porrstjärna.

I natt avslöjades nya uppgifter om den tatuerade tvåbarnsmamman och älskarinnan som håller på att krascha äktenskapet mellan Sandra Bullock, 45, och Jesse James, 40.

Bakom påståendena står Michelle McGees exmake, Ronald Modica.

Michelle McGee.

– Hon har dekaler på kylskåpet som förespråkar ”vit makt” och gör nazihälsning, skrev Modica den 27 januari till rätten i parets pågående vårdnadstvist.

Han anklagade Jesse James utpekade älskarinna för att sjunka allt djupare i ett träsk av ”strippjobb, piller, alkohol och porruppträdande”.

– Jag tror att hon är psyskiskt sjuk och borde få vård.

Bad om ursäkt

Om det var de uppgifterna eller Sandra Bullocks flykt från parets hem i Austin i Texas som i går fick Jesse James att bryta tystnaden är oklart. Han bad om ursäkt offentligt.

– Det finns bara en person att skylla på i hela den här situationen och det är jag. Det är på grund av mitt dåliga omdöme som jag förtjänar allt elände som drabbar mig.

Michelle McGee avslöjade i förrgår i veckotidningen InTouch att hon haft ett förhållande med Bullocks make i

Kalifornien medan skådespelerskan spelade in ”The blind side” i Atlanta.

”Låg med varandra”

– Första kvällen låg vi med varandra två eller tre gånger, sa hon och visade mejl från James.

Hon hävdade också att Jesse James gjort sken av att hans äktenskap med Sandra Bullock var över.

I går blev bilden än mer komplicerad när McGees tidigare chef hävdade att James sagt till tvåbarnsmamman att hans förhållande med Bullock enbart var ett ”pr-äktenskap”.

Klart är i varje fall att Jesse James ångrar hela historien.

– Det går inte att beskriva den smärta och skam som det här har lett till för min fru och mina barn. Jag är mycket ledsen över den sorg jag orsakat. Jag kan bara hoppas att de en dag kan förlåta mig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!