Skivbolagsdirektören sköts sex gånger på stjärnfesten

NÖJE

Skottlossning på Chris Browns party: ”Alla slängde sig på marken – det var kaos”

1 av 5 | Foto: Uttrycksfordon utanför klubben.

Tre personer har skadats efter en skottlossning under en förfest anordnad av Chris Brown i Hollywood, enligt amerikanska medier.

En ung svensk kvinna hamnade mitt i skottdramat.

– Alla slängde sig på marken. Det var kaos, säger hon till Aftonbladet.

Artisten Chris Brown uppträdde på kändistäta nattklubben 1 Oak i Hollywood när någon i publikhavet öppnade eld mot scenområdet.

Daily Mail skriver hur tre personer fick föras till sjukhus med ilfart, varav en den legendariske skivbolagsdirektören Suge Knight.

Förd till sjukhus

Knight ska ha skjutits sex gånger i magen och armen och fördes tillsammans med två andra till Cedars Sinai-sjukhuset vid 11-tiden, svensk tid. En ska ha fått allvarliga skador, skriver Daily Mail.

Enligt TMZ träffades Suge med sex skott, han opererades under eftermiddagen.

Sajten uppger att läget fortfarande är kritiskt för en av de träffade.

Den svenska kvinnan stod i publiken när hon hörde flera skott avlossas.

– Tjejen som stod bredvid oss blev träffad i benet. Vi kastade oss ned på golvet och fick kravla ut i blod och glas. Det var kaos, säger hon.

Levt under dödshot

Lokalen utrymdes och ett större område kring klubben är nu avspärrat. Enligt amerikanska medier ska Chris Brown, som levt under dödshot under en längre tid, vara oskadd.

– Han stod mitt på dansgolvet, i mitten av klubben. Det var omöjligt att se vem som sköt, vi försökte bara ta oss ut så fort som möjligt, säger den svenska kvinnan som beskriver hur polisen riktade automatvapen mot gäster som lämnat klubben.

Gärningsmännen kunde senare gripas av polis, uppger Daily Mail.

Nekad inträde

På klubben fanns också stjärnor som Justin Bieber, och Black Eyed Peas-medlemmen Apple de Ap. Redan tidigare var det spänd stämning på klubben, då hiphopartisten Game hamnat i bråk med flera säkerhetsvakter på klubben. Han nekades inträde på klubben och försvann senare.