Kim Kardashians gravidstil

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 10
Kim Kardashian I en Michael Kors-klänning och Jimmy Choo-klackar.

NÖJE

Det är babyboom ute i kändisvärlden! Realitystjärnan Kim Kardashian har fått ta emot mycket kritik för sin gravidstil på sistone – men Sofis mode ger tummen upp.

Pamela Bellafesta, modechef, Sofis mode. Foto: Mikael Gustavsen.
Pamela Bellafesta, modechef, Sofis mode. Foto: Mikael Gustavsen.

Tajta klänningar och skyhöga klackar. Så är vi vana vid att se Kim Kardashian – men när hon väljer att klä sig så även som gravid blir det ramaskri. Tidigare denna månad hade till exempel New York Post en bild på stjärnan på förstasidan med rubriken ”Kan någon snälla tala om för Kim att hon är gravid”.

På andra håll har hon fått kritik för att hon bär mycket svart, vilket fått många kommentatorer att påstå att hon skulle skämmas över sin graviditet. Men Kim Kardashian ger svar på tal:

– Jag får kommentarer från folk om att jag bär mycket svart för att dölja min graviditet eller för att jag skulle skämmas över den, vilket är fullkomligt löjligt. Jag har alltid älskat att ha på mig svarta kläder, det är ju så chic och enkelt. Mode är roligt och jag älskar att prova nya grejer, skriver hon på sin blogg.

"Kim gör helt rätt"

Sofis modes modechef Pamela Bellafesta tycker att Kim Kardashian gör helt rätt i att accentuera sina kurvor med tajta klänningar.

– Jag blir upprörd över alla elaka kommentarer kring hennes gravidstil. Kim Kardashian är en kurvig tjej som gör helt rätt i att framhäva sina former i stället för att försöka dölja dem. Med bylsiga kläder skulle hon bara riskera att se större ut – en kropp med kurvor ska man alltid klä så att de framhävs! Att hon väljer att bära klackar till är helt upp till henne – orkar hon gå i dem utan få ont i fötterna så är det väl bara köra? Det viktiga är att hon känner sig fin, vilket jag tycker att man ser på bilderna att hon gör.

Kolla in Kim Kardashians omdiskuterade klädval i bildspelet ovan.

Följ Sofis mode på:

Instagram: @sofismode

Twitter: @sofis_mode

Facebook: Aftonbladet.Sofismode

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN