Travolta kämpar för kärleken i Paris

John Travolta och Kelly Preston.

avPetra Weiss

NÖJE

Nu kämpar John Travolta för att lämna skandalerna bakom sig.

I helgen njöt han och hustrun Kelly Preston av en romantisk weekend i Paris där de villigt poserade inför fotograferna utanför restaurang  L’Avenue.

Travolta såg ungdomligare ut än någonsin i en bikerinspirerad look med tajt svart t-shirt, mörkblå jeans, solglasögon i pilotmodell och skinnkeps.

Under vistelsen i Paris mötte paret upp med Forest Whittakers fru Keisha Nash.

De sågs också på romantiska promenader hand i hand.

Det råder ingen tvekan om att den 58-åriga stjärnan vill glömma allt som har hänt och fortsätta familjelivet med hustrun Kelly och de två barnen Benjamin, 12 och ­Ella Bleu, 2.

I somras semestrade hela familjen i den grekiska ö-världen och sågs på både Mykonos och Skiathos i sällskap med skådespelaren Robert de Niro och hans familj.

Kanske är det ingen slump att familjen flyr till Europa allt oftare, eftersom rapporteringen kring stjärnans påstådda homosexualitet och sexuella övergrepp har itensifieras den senaste tiden.

Men hustrun sedan 21 år tillbaka, Kelly Preston, har envist stått vid sin mans sida sedan skandalerna briserade i våras och trots att Travoltas förra pilot Doug ­Gotterba nyligen talade ut om deras 6 år långa romans.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!