Nöje

Praktikanten varnar för Blondinbella

Av: 

Martin Gustafsson

NÖJE

"Jag känner mig grundlurad"

Hon skulle göra praktik hos Blondinbella.

I stället sa hon upp sig och varnar nu alla andra.

– Jag känner mig grundlurad, skriver praktikanten på sin blogg.

Praktikanten sa upp sig efter bara ett par dagar.

Nu går hon till attack mot Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, och menar att den tilltänkta praktiken på sex veckor på företaget Economista egentligen bara var ett sätt att slippa betala ut lön.

– Jag förväntade mig inte att kvinnor som föreläser om självförtroende och entreprenörskap skulle bete sig så oprofessionellt, skriver hon.

Blev utskälld

Praktikanten fick i uppgift att göra en powerpoint-presentation av den bok som Löwengrip och hennes kollega Pingis Hadenius skriver på.

Resultatet blev i stället en utskällning.

– Jag gick från mötet ledsen, utskälld och det kände inte alls att jag hade fått någon konstruktiv kritik eller något som jag kunde lära mig ifrån.

Nu varnar hon andra för att göra praktik på Löwengrips företag.

– Jag känner mig grundlurad och ledsen att personer som jag såg upp till kunde bete sig på det här sättet. Därför är det viktigt för mig att alla ni andra som funderar på att ta en praktik inte hoppar på första bästa platsen, utan verkligen kräver att få exakt veta vad ni förväntas göra och att ni får ett skriftligt underlag på det, skriver hon.

Löwengrip ger igen

Blondinbella skriver på sin blogg att praktikanten inte var rätt person för jobbet.

– Jag kände efter tredje gången när vi sågs att det inte stod rätt till. Hon sökte helt enkelt av fel anledning. Jag lämnar diskussionen här av respekt mot henne. Jag önskar henne all lycka i framtiden, skriver hon.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert: