Kardashian och Teigen bråkade med sina män på varandras bröllop

NÖJE

”Hamnade i det största bråket som du någonsin sett i ditt liv”

1 av 5 | Foto: ALL OVER PRESS
Kim Kardashian och Chrissy Teigen.

Kim Kardashian och Chrissy Teigen hamnade i storbråk på varandras bröllop.

Bästisarna kunde inte hålla sams med sina män.

– Jag och John hamnade i det största bråket som du någonsin sett i ditt liv, säger Chrissy Teigen i Kims senaste ”Inner Circle”-video 

Bröllop verkar vara det ultimata tillfället för kändiseliten att släppa ut känslorna. Kim Kardashian, 35, och Chrissy Teigen, 30, träffades första gången på en restaurangtoalett och fattade genast tycke för varandra, skriver People. När Chrissy gästade Kims senaste ”Inner Circle”-video delade bästisarna med sig av sina värsta bröllopsbråk.

Största bråket någonsin

Modellen Chrissy Teigen bevittnade tillsammans med sin man John Legend, 37, när Kim Kardashian och Kanye West, 39, svor varandra evig kärlek på en italiensk 1500-talsfästning 2014. Men all kärlek i luften verkade inte smitta av sig.

– Jag och John hamnade i det största bråket som du någonsin sett i ditt liv på Kim och Kanyes bröllop, berättar Chrissy Teigen.

– Du vet när man tror att allting handlar om en själv? Efteråt tänkte jag ”åh nej vi har förstört bröllopet”. Fast alla andra sa bara ”nej inte alls. Ingen märkte det”, fortsätter supermodellen. 

”Du får mig att må dåligt”

I samma video avslöjar Kim att hon inte var mycket bättre själv. När Chrissy Teigan och John Legend gifte sig vid Comosjön 2012 hade Kim precis fött dottern North West. Hon valde att stanna hemma eftersom hon kände sig tjock och inte hade något att ha på sig. Det hindrade dock inte Kanye från att närvara. Realitystjärnan erkänner att hon låg hemma och kände sig avundsjuk medan hennes man festade vid Comosjön.

– Han smsade mig hela tiden och skrev saker som: Älskling det här är det vackraste bröllopet någonsin, jag önskar verkligen att du var här, berättar selfie-drottningen.

– Och vi hamnade i ett stort bråk över det. Jag skrev bara ”sluta smsa mig - gå och njut av bröllopet, du får mig bara att må dåligt, och jag känner mig så tjock!”, berättar Kim Kardashian.

ARTIKELN HANDLAR OM