Hugh Grant säger nej till giftermål

NÖJE

”Oromantiskt med äktenskap”

1 av 5

Hugh Grant tror inte på trogna, monogama relationer.

Det berättar han i en radiointervju.

– Jag tycker det är oromantiskt med äktenskap, säger han.

Skådespelaren Hugh Grant, 55, har öppnat sig om vad han tycker om kärleksrelationer. I en radiointervju med Howard Stern berättar skådespelaren att han inte tror att människan ska hålla sig till en partner hela livet.

– Jag kan se den kärleksfulla aspekten om du gifter dig med den rätta personen. Din bästa vän och allt är mysigt och underbart. Men folk gör så många misstag, säger han i intervju.

”Nej, nej, nej”

Själv har Hugh Grant aldrig varit gift, och lockas inte av att stadga permanent med en person.

– Om jag tycker människor ska vara i 40 år långa, monogama och trogna relationer? Nej, nej, nej. Vem har sagt det? Bara bibeln. Ingen har någonsin sagt att det är en bra idé. Jag tycker det är oromantiskt med äktenskap. Man stänger sig själv inne, säger han till Howard Stern.

Tillsammans med svenska Anna

Vidare förklarar Grant att han alltid beundrat hur hängivna fransmän och italienare är deras äktenskap.

– De tar det på största allvar men det är underförstått att det kan finnas andra på besök klockan fem på eftermiddagen. Man skryter inte bara om det. Det är det som håller giftermålet levande, säger han i intervjun.

Just nu har Hugh Grant ett förhållande med den svenska producenten Anna Eberstein, 35. Tillsammans har de barnen John, 3, och en sju månader gammal dotter.

Med skådespelaren Tinglan Hong har Grant barnen Tabitha, 4, och Felix, 3. Det är bara månader mellan sönerna John och Felix som har olika mammor.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hugh Grant

Klick!