Samir Badran får egen realityserie

avTorbjörn Ek

Publicerad:

Premiären för omskrivna ”För känd för kärlek” skjuts upp

1 av 2 | Foto: PETER WIXTRÖM

Han hoppade av ”För känd för kärlek”.

Nu får Samir Badran en egen realityserie - som gör att premiären för den andra dokusåpan skjuts upp.

– Det stämmer att ”För känd för kärlek” har fått ett framflyttat premiärdatum, säger Dan Panas, presschef på Discovery Networks.

Samir Badran, 26, ville inte dejta i tv. Därför hoppade han av nya dokusåpan ”För känd för kärlek” där Calle Åberg, 23, Robin ”Mos” Andersson, 24, och Smail Alihodzic, 26, förhoppningsvis ska hitta ett stabilt förhållande.

Men nu kan Nöjesbladet avslöja att Samir Badran istället får en egen realityserie på Kanal 5:s streamingsajt Dplay. Och enligt Nöjesbladets uppgiftslämnare är Samirs egna serie orsaken till att premiärdatumet för ”För känd för kärlek” flyttats fram till efter årsskiftet.

Den nya realityserien kommer att följa Samir Badrans liv med familj, vänner och arbete. Eftersom både den och ”För känd för kärlek” är tänkta att visas på streamingtjänsten Dplay och vänder sig till samma målgrupp skjuter man upp premiären för dejtingsåpan till förmån för Samir Badrans serie.

– Det stämmer att ”För känd för kärlek” har fått ett framflyttat premiärdatum, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5:s och Discovery Networks.

Däremot vill han inte bekräfta Nöjesbladets uppgifter om att anledningen är Samir Badrans nya realityserie.

– Samir är en fantastisk person och personlighet, men våra gemensamma planer håller jag hemligt ett litet tag till, säger han.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM