Halloweenhånet mot Victoria Beckham

Här trappar Spice girls-kollegan upp fejden

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:

Melanie Brown kallade Victoria Beckham ”bitch” i ett infekterat storbråk i oktober.

Och på Halloween gjorde Scary spice skäl för sitt namn igen.

Hon och pojkvännen dök upp på en Halloweenfest hånfullt utklädda till paret Beckham.

Melanie ”Scary spice” Brown, 43, dök upp på Heidi Klums årliga Halloweenfest – utklädd till Victoria ”Posh spice” Beckham, 44.

I ett av Posh Spices karaktäristiska svarta fodral, pageklippta frisyr och med en Victoria Beckham-mask för ansiktet trippade hon röda mattan fram. Samtidigt bekräftade hon det alla fans fruktat: Att Victoria Beckham fortsätter rata en Spice girls-comeback.

Turerna har varit många kring Spice girls comeback. Melanie Brown och de andra i gruppen har länge kämpat för en återförening. Men Victoria ”Posh” Beckham har bestämt tackat nej.

Storbråk

Det ledde till ett storbråk de båda artisterna emellan. Tidigare i oktober ska Melanie Brown ha konfronterat Victoria Beckham. Enligt källor till The Sun bad hon Posh spice att ”dra åt helvete, bitch”.

Och av Halloweenutstyrseln att döma verkar ingen av dem ha begravt stridsyxan än.

1 av 4 | Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN
Mel B och pojkvännen Gary Madatyan dök upp på en Halloweenfest i New York klädda som Beckham och Mel B passade på att ge Victoria en känga med sin skylt.

Med sig hade Melanie Brown pojkvännen Gary Madatyan, som kompletterade looken genom att själv vara utklädd till David Beckham. ”Snälla, snälla, snälla gör det för spice-fansen”, stod det på hans skylt.

Det var i november förra året som ryktena om att Spice girls gör comeback intensifierades. Enligt uppgifter är Beckhams tidigare kollegor rasande för att Beckham, som initialt gått med på en comeback, dragit sig ur projektet, skriver The Sun. Beckham ska även ha hotat med stämning ifall bandet gjorde pengar på varumärket, utan att hon var med.

Publicerad:

LÄS VIDARE